En Sıcak Konular

Hesap dışı vaatler

26 Haziran 2007 09:46 tsi
Hesap dışı vaatler Kemal Unakıtan, IMF Türkiye Temsilcisi Hugh Bredenkamp'ın görev süresi dolması nedeniyle Sheraton Oteli'nde düzenlenen veda kokteyline katıldı. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Unakıtan, ''Ana muhaleefet partisinin (CHP) bu derece vaat

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, ''Ana muhaleefet partisinin (CHP) bu derece vaatlerde bulunmasına, biraz da hesap dışı vaatlerde bulunmasına hiçbir anlam veremiyorum'' dedi.

Kemal Unakıtan, IMF Türkiye Temsilcisi Hugh Bredenkamp'ın görev süresi dolması nedeniyle Sheraton Oteli'nde düzenlenen veda kokteyline katıldı.

Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Unakıtan, CHP'nin yeni vaatlerine ilişkin bir soru üzerine, CHP'nin vaatlerini ''gayriciddi'' olarak niteledi ve ana muhalefet partisinin bu derece vaatlerde bulunmasına bir anlam veremediğini söyledi. Unakıtan, ''Kaldı ki orada hesap yapmasını bilenler var ama herhalde seçim heyecanına kaptırdılar kendilerini, ondan'' diye konuştu.

Gazetecilerin, denizde ve uçak yakıtında verginin alınmadığını hatırlatarak, mazotun çiftçiye 1 YTL'ye satılıp satılamayacağına ilişkin soruları üzerine Unakıtan, mazotta indirimin toptan olabileceğini bildirdi.

Basın mensuplarının IMF Türkiye Temsilcisi Bredenkamp'a bindiği taksilerin şoförlerinden öneriler geldiğini hatırlatarak, ''Size de bu yönde öneriler geldi mi?'' biçimindeki soruları üzerine de Unakıtan, toplumun her kesiminden kendisine öneriler geldiğini, kendisinin de bunları okuduğunu kaydetti.
     
milliyet



Bu haber 164 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    12,749 µs