En Sıcak Konular

Fenerbahçe Kocaman ile sözleşme uzatacak

8 Mart 2012 16:58 tsi
Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının teknik direktörü Aykut Kocaman'ın sözleşmesinin gelecek hafta içinde 3 yıl uzatılacağını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde konuyla ilgili olarak yer alan açıklama şöyle:

"Futbol sezonunun doğal akışı nedeniyle özellikle sözleşmesi sona erecek oyuncularla ilgili çeşitli haberlerin, gündemi meşgul ettiğini görmekteyiz.

Basında; takımımızın içinde bulunduğu birlik, beraberlik, başarıya olan inanç ortamının tam aksine yer alan spekülasyonların önüne geçmek adına, bir bilgilendirme yapma ihtiyacı doğmuştur.

Fenerbahçe Spor Kulübü; tek hedefi 'başarı' olan, taraftarlarıyla bir bütün halindeki takımları, sporcuları ve Fenerbahçe'ye hizmet eden profesyonelleri ile bu sezon da hedeflerine emin adımlarla yürümektedir.

Fenerbahçe'nin dününde, bugününde önemli başarılara imza atmış, Fenerbahçeliler'in gurur kaynağı olmuş; Fenerbahçe tarihinde özel bir yere sahip olan Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman'ın sözleşmesi 3 yıl süreyle uzatılacaktır.

Camiamız ve Yönetim Kurulumuzun güven duyduğu, attığı her adımda Fenerbahçe ruhunu yansıtan Sayın Aykut Kocaman'ın imza töreni, gelecek hafta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapılacaktır.

Şampiyonluk unvanımızı koruma hedefini bir an olsun aklımızdan ve kalbimizden çıkarmaksızın yer aldığımız bu yarışta, mukavelesi sezon sonunda bitecek oyuncularımıza dair görüşmeler ise sezon tamamlandıktan sonra yapılacaktır.

Bu bağlamda, bu statüdeki oyuncularımıza dair ortaya konan iddiaların yersiz olduğunu; oyuncularımızın önceliğinin de 'şampiyonluk' olduğunu, takım-teknik heyet-taraftar olarak birbirimize olan bağın 'sözleşmelerden, imzalardan ibaret olmadığını' önemle belirtiriz.

Ayrıca, Sayın Aykut Kocaman ve Sayın Ali Yıldırım; Yönetim Kurulumuzun onayı ve takdiriyle, Fenerbahçe'nin gelecek sezon hazırlıkları kapsamında ve transfer kriterleri doğrultusunda, kadromuzun daha da güçlendirilmesi adına çalışmalara başlayacaktır.

Saygılarımızla, FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ" 

Bu haber 648 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,785 µs