En Sıcak Konular

MÜSİAD 76. genel idare kurulu Bursa'da toplanıyor

7 Mart 2012 17:46 tsi
MÜSİAD yöneticileri ve şube başkanları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik'in de katılacağı toplantıda cuma günü Bursa'da buluşacak.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) 76. Genel İdare Kurulu Toplantısı (GİK), 09-10 Mart tarihlerinde Bursa Şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Derneğin üç ayda bir gerçekleştirdiği GİK Toplantısı, ''Çalışma Hayatı ve Sosyal Güvenlik Alanındaki Uygulamalar'' gündemi ile Bursa'da yapılacak.

Genel Başkan Ömer Cihad Vardan'ın yanı sıra yurt genelindeki MÜSİAD şubelerinin başkanları ve yurt dışı temsilcilerinin katılacağı GİK'e, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de iştirak edecek.

Toplantıya ev sahipliği yapacak olan MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni, yaklaşık sekiz yıl aradan sonra, GİK'in Bursa'da gerçekleştirilecek olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, toplantının önemine dikkati çekti.
Çepni, GİK toplantılarının yurt çapındaki MÜSİAD'lı şube başkanları ve yöneticilerini bir araya getiren bir organizasyon olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Bu toplantılar, yapıldıkları il ve bölgelere bir canlılık getirirken, bölgesel sorunların çözümü için de ortak akıl-ortak iradenin ortaya çıkmasına zemin oluyor. MÜSİAD şube başkanları ve temsilcileri, toplantıya katılan bakan ve üst düzey bürokratlara, illerinin, bölgelerinin acil sorunlarını içeren dosyalar sunuyor.''

Çepni, son iki yıldır en başarılı şube seçildiklerini hatırlatarak, GİK için yönetim kurulu ve üyelerin yoğun bir çalışma temposuyla toplantıya hazırlandığını ifade etti.

9 Mart'ta Bursa Hilton Otel'de gerçekleşecek olan GİK, saat 15.00'te başlayacak.

aa 

Bu haber 569 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,376 µs