En Sıcak Konular

Bahçeli'den Başbakan'a 'dindar gençlik' eleştirisi

4 Mart 2012 18:37 tsi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, modern ve dindar gençlik isteyenlerin amaçlarının başka olduğunu savundu. Bahçeli, "Dininin, dilinin, beyninin, ilminin, ırzının, kininin, evinin, kalbinin davacısı bir gençlikten bahsedenler



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği '2023 Gençlik Eğitimi 6. Dönem Mezuniyet Töreni'ne katıldı. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Bahçeli'nin hedefinde hükümet vardı.

AK Parti hükümetine ağır eleştirilerde bulunan Bahçeli, "Ülkücülüğü şuurla taşıyanlardan şehide kelle, katile sayın diyen densizler çıkmaz. Teröristlerle kurulan pazarlık masalarında şerefini kaybedenler çıkmaz. İmralı'yla görüşen, Kandille mektuplaşan, peşmergeyle kucaklaşan çıkmaz. Türk milletini 36 parçaya ayıran sorumsuz ve art niyetliler çıkmaz. Küresel kanlı projelere teşrifatçılık yapan, Müslümanların acılarına seyirci kalan ve bunun failleriyle sarmaş dolaş olan vicdansızlar çıkmaz. Türkiye'yi yıkmak için uğraşan, Cumhuriyet'i dinamitlemek için ısrar eden ve Türk milletini etnik teröre teslim etmek isteyen asla çıkmaz. Habur'da eli kanlı teröristlere kucak açan, hukuku kepaze eden, adaleti kurşuna dizen aşağılık kişiler çıkmaz. Türkiye'yi emperyalist ellerin insafına terk eden, kurtuluş mücadelesinin intikamını almak isteyen fırsatçılar çıkmaz. Şehit analarını ağlatan, kalleşleri özgürlük savaşçısı, yavrularımızı yetim bırakanları barış gönüllüsü olarak görenler bizim aramızda bulunmaz. Kısacası bizim aramızdan hain çıkmaz, bizim aramızdan Damat Ferit çıkmaz ve bizim aramızda millete hasım olan kimse olamaz." dedi.

Başbakan Erdoğan'ın 'Modern ve dindar gençlik istiyorum' açıklamalarını hatırlatan Bahçeli, modern ve dindar gençlik isteyenlerin esas amacının başka olduğunu öne sürdü. Bahçeli, "Dininin, dilinin, beyninin, ilminin, ırzının, kininin, evinin, kalbinin davacısı bir gençlikten bahsedenlerin maksatları arızalı ve marazlıdır." şeklinde konuştu.

"Türk gençliği dininin davacısı olacaksa önce Müslümanlara sırt çeviren ve operasyonları meşrulaştırmaya çabalayan BOP eşbaşkanlarına dava açmalıdır." diyen Bahçeli, "Dilinin davacısı olacaksa; Türkçeyi hançerleyen, TRT'yi mahalli diller bataklığına sokan AKP zihniyetinden davacı olmalıdır. Beyninin ve ilminin davacısı olacaksa; eğitimin canına okuyan, ideolojik ve geçmiş kinleri paralelinde gelecek nesillerimizi heba etmeye çalışan AKP'den davacı olmalıdır. Irzının, kininin ve evinin davacısı olacaksa; sokakları şiddet, cinayet ve tecavüz çetelerine terk eden, suçlulara prim veren, zinayı kaldıran ahlaksızlardan davacı olmalıdır." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin bugünkü yönetim zihniyetinden, Ülkücü hareketin davacı olduğunu kaydeden Bahçeli, millet adına alacaklı olduklarını, iki cihanda da ellerinin yakalarında olacağını söyledi.

Bahçeli'nin konuşmasının ardından eğitime katılan partili gençlere sertifikaları verildi.

(CİHAN)

Bu haber 706 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,450 µs