En Sıcak Konular

Başbakan'ın güzergahındaki sahipsiz motosiklet polisi hareketlendirdi

4 Mart 2012 16:41 tsi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki evinden Sabiha Gökçen Havalimanı'na gideceği güzergahtaki sahipsiz motosiklet polis tarafından çekildi.

Hafta içi Sütlüce'de hareket halindeki polis aracına yol kenarındaki sahipsiz bir motosikletten bombalı saldırı düzenlenmişti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ankara'ya gitmek için Kısıklı'daki ikametgahından çıkarak havalimanına ulaşmak için kullanacağı güzergah, Trafik ve Asayiş polislerince kontrol edildi. Park halindeki araçlar kaldırıldı. Ancak Başbakan'ın ikametgahının bulunduğu Üsküdar Kısıklı mahallesinin aşağısında atıl bir üst geçitin ayaklarının dibinde park halindeki motosiklet, polisleri harekete geçirdi. Önce motoru kaldırması için sahibine bakınan polisler, sahibini bulamayınca plakasından motorun çalıntı olup olmadığını kontrol etti.

Motorun vergi tarihi geçtiği için trafikten men edildiğinin belirlenmesi üzerine çekilmesine karar verildi. Tam bu sırada motorun sahibi olduğu anlaşılan Cahit Koç bölgeye gelse de motorunun çekilmesine engel olamadı. Motor, Selamiçeşme'de bulunan yedi-emin otoparkına götürüldü. Ankara'ya gidecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyu ise bu olayların ardından saat 15.50'de Sabiha Gökşen havalimanı güzergahına doğru yola çıktı.

Hafta için Sütlüce'de hareket halindeki polis otobüsüne bomsalı saldırı düzenlenmiş ve 16 polis memuru yaralanmıştı. Yapılan ilk incelemelerde yol kenarındaki bir motosiklete koyulan bombanın uzaktan kumanda ile patlatıldığı ortaya çıkmıştı.

(CİHAN)



Bu haber 688 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,168 µs