En Sıcak Konular

Tabletin dört çekirdeklisi

1 Mart 2012 20:14 tsi
Huawei'nin 'multimedya odaklı' tableti MediaPad 10 FHD, 1,5 GHz hızındaki dört çekirdekli işlemcisi, Android 4.0 işletim sistemi ve 1920x1200 çözünürlüğe sahip 10 inç'lik HD ekranı sayesinde üst seviye görüntü ve ses deneyimi sunuyor.

Dünyanın önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri sağlayıcılarından Huawei dünyanın ilk 10-inç dört çekirdekli tabletini Mobile World Congress 2012'de duyurdu. Huawei MediaPad 10 FHD, Huawei'nin geliştirdiği 1,5 GHz hızındaki dört çekirdekli işlemcisi, Android 4.0 işletim sistemi ve 10 inç'lik yüksek tanımlı ekranı sayesinde Huawei MediaPad 10 FHD kullanıcısına en iyi görsel ve işitsel eğlence özelliklerinden yararlanma imkanı tanıyor.

Huawei Device Genel Müdürü Richard Yu "Tüketicilerin çoğu tabletleri oyun, multimedya içerik tüketimi, internette gezinmek ve e-kitap okumak amacıyla eğlence ağırlıklı olarak kullanıyor." diyor ve devam ediyor:

"Hız, güç, internette gezinme, yüksek tanımlı ses ve görüntü gibi başlıklarda en mükemmel özellikleri kompakt bir formda, Huawei MediaPad 10 FHD'de bir araya getirdik."

Huawei MediaPad 10 FHD şu anda piyasada olan en hızlı dört çekirdekli tablet. Endüstrideki en küçük ebata sahip dört çekirdekli işlemci olan ve Huawei tarafından geliştirilen 1,5GHz hızındaki K3 işlemcisinin entegre grafik işleme birimi (GPU) sayesinde MediaPad 10 FHD, yüksek tanımlı video klipler ve 3D grafik işleme becerisi için gereken en iyi görüntü performansına sahip.

Huawei MediaPad 10 FHD, LTE ve bir dizi ağ standardını desteklerken aynı zamanda 84 Mbps (HSPA+ 21/42/84Mbps) yüksek hızlı kablosuz veri hızları için de gereken desteği sunabiliyor.

Ses ve görüntü açısından kullanıcılara yepyeni bir eğlence deneyimi sunan Huawei MediaPad 10 FHD, çoklu temas (multi-touch) özellikli 1920x1200 IPS ekranı ile tablet endüstrisinin en yüksek ekran çözünürlüğüne sahip olma özelliği taşıyor. Dolby surround (çevresel) ses sistemine de sahip olan Huawei MediaPad 10 FHD kullanıcılara oyun oynarken, HD film seyrederken ve müzik dinlerken en iyi deneyimi sağlıyor.

Huawei MediaPad 10 FHD aynı zamanda arka yüzünde 8 megapiksellik otomatik odaklamalı bir kameraya ve ön yüzünde de 1,3 megapiksellik bir kameraya sahip. Huawei MediaPad 10 FHD, 2G RAM kapasitesi sayesinde yüksek kaliteli fotoğraf ve videoların kaydedilmesini ve saklanmasını çok kolay bir hale getiriyor.

Huawei MediaPad 10 FHD, bütün Huawei ürünlerinde var olan, kolay kullanım, basitlik ve zarafet temelli tasarım felsefesini takip ediyor. Tümleşik yapıdaki hafif ve parlak gövdesi en yenilikçi alüminyum alaşım malzemeden imal edilen Huawei MediaPad 10 FHD, sadece 8,8 milimetrelik inceliği ve 598 gramlık ağırlığı ile kullanım ve taşınma açısından kullanıcılarına kolaylık sağlıyor.

Huawei'nin S7, S7 Slim ve MediaPad'in peşinden ürettiği dördüncü nesil tableti olan Huawei MediaPad FHD (Android Honeycomb), Türkiye'ye 2012'nin dördüncü çeyreğinde satışa sunulacak.

Bu haber 631 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,751 µs