En Sıcak Konular

Arda Turan milli takım kaptanı oldu

29 Şubat 2012 15:16 tsi
Emre Belözoğlu’nda olan kaptanlık pazubandı Arda Turan’a verildi...

A Milli Futbol takımında teknik direktörlüğe Abdullah Avcı’nın getirilmesiyle başlayan değişim rüzgarı sürüyor. Göreve başladığı andan itibaren özellikle kadro seçiminde yeni bir oluşum yaratmayı hedefleyen Abdullah Avcı’nın bunun yanı sıra ilk önemli icraatı yeni bir takım kaptanı belirlemek oldu.

Milli takım kaptanı konumunda olan Emre Belözoğlu’nu Slovakya ile bugün oynanacak hazırlık karşılaşmasının kadrosuna dahil etmeyen Avcı’nın yeni kaptan olarak Arda Turan’ı belirlediği öğrenildi. Avcı’nın, bugün oynanacak mücadeleden önce kaptanlık pazubandını kendi elleriyle oyuncusunun koluna takacağı kaydedildi.

EN TECRÜBELİSİ O

Avcı’nın bu yeni kararı almasındaki en önemli sebep olarak, yıldız oyuncunun milli takımın oluşan yeni kadrosunda en çok forma giyen oyunculardan biri olması gösterildi. Daha önce 50 kez A Milli olan Arda Turan, alt kategorilerde ise toplamda 79 kez Ay-Yıldızlı formayı giyerek tüm yaş gruplarında görev almıştı.

G.SARAY’DA ÇOK ELEŞTİRİLMİŞTİ

Galatasaray’da oynadığı dönemde de kaptanlık görevine getirilen ve bu yükün altında ezildiği yönünde eleştirilere hedef olan Arda Turan’ın bu kez daha büyük sorumluluk gerektiren Milli takım kaptanlığını nasıl yürüteceği merak ediliyor. Atletico Madridli oyuncunun ise alınan bu karar nedeniyle çok mutlu olduğu ve kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için elinden geleni yapacağını söylediği belirtildi.

‘KIZIM OLSA ARDA'YA VERİRİM' DEMİŞTİ

Teknik direktör Abudallah Avcı, milli takım kaptanlığına getirdiği Arda Turan’a olan sevgisini daha önce de ortaya koymuştu. Tecrübeli teknik adam Arda’ya olan hayranlığını “Benim tanıdığım, dünyanın en sevimli çocuklarından biri. Kızım olsa Arda‘ya verirdim” sözleriyle belirtirken, deneyimli oyuncuyu öve öve bitirememişti.(Habertürk) 

Bu haber 550 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,596 µs