En Sıcak Konular

Beyoğlu'nda yangın paniği

24 Şubat 2012 10:21 tsi
Yangına müdahale edemeyen itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı...

Beyoğlu’nda 6 katlı apartmanın ikinci katında yangın çıktı. Yangını söndürmek için gelen itfaiye, sokakların dar olması ve park edilen araçlar yüzünden olay yerine ulaşamadı. İtfaiye, yan sokaktan hortum uzatarak yangını söndürdü.

Kaptanpaşa Mahallesi Nakkaş Penahi Sokak 1 numarada bulunan Yılmaz Apartmanı’ında, saat 01.30 sıralarında yangın çıktı. İddialara göre, sokakta sohbet eden mahallenin gençleri, 6 katlı binanın ikinci katından yükselen dumanları fark etti. Yangın çıktığını anlayan gençler, apartman girişindeki zillere basarak bina sakinlerini uyardı. Bina sakinlerinin çoğu kısa sürede kendini dışarı attı. Bazı vatandaşlar ise yoğun duman sebebiyle üst katlarda mahsur kaldı.

Çıkış sebebi henüz bilinmeyen yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine Şişli ve Beyoğlu İtfaiye ekipleri sevk edildi. Daireden yükselen alevler ve duman, mahallede büyük paniğe yol açtı. İtfaiye ekipleri, dar olan sokaklara bir de araçlar park edilince olay yerine ulaşamadı. İtfaiye, yan sokaktan uzattığı hortumla söndürme çalışmalarına başladı. Kısa sürede yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, üst katlardaki bina sakinlerini de tahliye etti. Dumandan etkilenen bazı vatandaşlara olay yerinde hazır bekletilen ambulansta müdahale edildi.

Mahalle sakinleri de itfaiyenin geçişine engel olan araçların park edilmesine tepki gösterdi. İtfaiye tarafından söndürülen yangın büyük çapta maddi hasara sebep oldu. Yangında can kaybı yaşanmadı. Yangının çıkış sebebi ise gerekli incelemelerin ardından ortaya çıkacak. (CİHAN) 

Bu haber 471 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,713 µs