En Sıcak Konular

Aziz Yıldırım ne zaman serbest? Açıkladı

17 Şubat 2012 14:28 tsi
Şike davasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Olgun Peker arasında ilginç bir dialog yaşandı..

Futbolda şike'' iddialarına ilişkin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanıklı davanın 4'üncü duruşmasında, 401 sayfalık iddianamenin 3 TRT spikeri tarafından okunması tamamlandı.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ndeki salonda görülen duruşmaya verilen arada basın mensuplarının bulunduğu bölüme yaklaşan Aziz Yıldırım, gazetecilere hitaben ''Söylemediğim şeyleri yazıyorsunuz. Nereden uyduruyorsunuz bunları?'' dedi.

Yıldırım, elleri önde bağlı olarak duruşmayı izleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a esprili şekilde ''Elini kaldır, saklama'' dedi. Bunun üzerine Kocaman, elini kaldırarak selam verdi.

-Eski futbolcu Bastoncu'dan ilginç öneri-

Duruşmayı izlemeye gelen eski futbolcu Mehmet Bastoncu da Yıldırım'a hitaben ''Sen çık, ben yatmaya razıyım'' dedi. Bu sözler üzerine Aziz Yıldırım'ın güldü.

Duruşmayı izlemeye gelenler arasında yer alan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, basın mensuplarının soruları üzerine, eski futbolcular olarak ilk kez duruşmaya geldiklerini belirterek, ''Ekmeğini yediğimiz bir kulüp. Yaşantımızı bu kazançlarımızla sürdürüyoruz. Fenerbahçe, etiketi olan bir takım. Buna sahip çıkmamız gerekir. Diğer sanıklar da tanıdığımız insanlar. Dualarımız hepsinin aklanmaları yönünde'' dedi.

Mahkeme Heyeti Başkanı Mehmet Ekinci'ye gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür eden Dilmen, hukuk ve yargının önüne geçilemeyeceğini söyledi.

Türkiye'de milli futbolcuların yüzde 40'ını Fenerbahçe'nin yetiştirdiğini savunan Dilmen, ''Bunda Aziz Başkan'ın ciddi emeği vardır'' dedi.

Eski futbolcu Oğuz Çetin de ilk kez mahkeme salonuna geldiğini belirterek, ''Sevdiğimiz insanları burada görmek hiç hoş değil. Üzücü. Umarım en kısa sürede aklanır ve evlerine dönerler. Kalbimiz onlarla'' diye konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise gazetecilerin ısrarlı sorularına cevap vermedi.

Bu arada, davanın dün görülen celsesinde gazetecilere sağlığının genel olarak iyi olduğunu, ancak sağ kolunda biraz sıkıntı yaşadığını belirten Aziz Yıldırım'ın, duruşma sırasında sık sık sağ kolunu sıvazladığı dikkati çekti.

Öte yandan, 93 sanıklı davanın 4'üncü duruşmasında, 401 sayfalık iddianamenin 3 TRT spikeri tarafından okunması tamamlandı.

Mahkeme heyeti, sanık avukatları talepte bulunmak isteyince duruşmaya ara verdi.

-Peker ile Yıldırım arasında diyalog-

Davanın tutuklu sanıklarından eski Giresunspor Kulübü Başkanı Olgun Peker, yemeğe gittiği sırada basın mensuplarının olduğu bölüme gelerek, 20 Şubat'ta Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda devam edecek duruşmada yapacağı savunmaya ilişkin bilgi vermek istedi.

Arkasından gelen Aziz Yıldırım'ın ise Peker'e hitaben ''Sen ne anlatıyorsun? Mayıs ayına kadar tutukluyuz'' demesi dikkati çekti.


AA

Bu haber 469 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,035 µs