En Sıcak Konular

AK Partili Kılıç'tan tarihi hatırlatmalar

22 Haziran 2007 18:17 tsi
AKP Samsun Milletvekili Suat Kılıç, geçmişten örnekler vererek, 1999 depreminin ardından depremzedeler yararına toplanan yardımları memur maaşlarına kullanacak kadar çaresiz bir hükümetten görevi devraldıklarını hatırlattı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Suat Kılıç, geçmişten örnekler vererek, 1999 depreminin ardından depremzedeler yararına toplanan yardımları memur maaşlarına kullanacak kadar çaresiz bir hükümetten görevi devraldıklarını hatırlattı.

Seçim çalışmalarını sürdüren Suat Kılıç, Çarşamba ilçesinde vatandaşlarla sohbet etti. İlk olarak sanayi bölgesini gezen Kılıç, esnaflarla sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Köy gezileri de yapan Kılıç, parti çalışmaları ve ülke sorunlarıyla ilgili köylülere bilgi verdi.

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, muhalefette kalmak adına verilen siyasi vaatlerin seçmeni güldürdüğünü söyledi. Halkın her şeyin farkında olduğunu, halkı anlamaz sananların sandıktan çıkan sonuçtan sonra başlarını ellerinin arasına alıp ne yaptıklarını düşüneceklerini ama iş işten geçmiş olacağını dile getiren Kılıç, halkın gereken cevabı vereceğini kaydetti.

Temiz bir icraat dönemini temiz bir mazi olarak geride bıraktıklarını kaydeden Kılıç, "Yeni bir iktidar dönemine doğru halkımızla birlikte yol alıyoruz. Bu yolda önümüze engel çıkarmak isteyenler oluyor, olacaktır. Basit numaralarla, yapılan bunca icraatı görmezden gelmek isteyenler, bunu hükümet kurma istekleriyle değil muhalefette kalma istekleriyle yapıyorlar. Düzgün gidişin onlarda farkında, AK Parti hükümetinin bugüne kadar yaptıklarını kendilerinin yapamayacaklarını bildiklerinden hükümete talip bile olamayacak kadar korku içindeler. Geçmiş dönemlere bakıldığında aradaki fark açıkça ortadadır. 1999 depreminin ardından depremzedeler yararına toplanan yardımları memur maaşlarına kullanacak kadar çaresiz bir hükümetten görevi devraldık. Bütün olumsuz şartları ortadan kaldırmamız ve devrilmiş bir treni tekrar rayına oturtmamız uzun süreler almadı. 4.5 sene de hem borçlarını ödeyen hem de büyük icraatlar yapan bir hükümet anlayışı ile hareket ettik" diye konuştu.

"ŞİMDİ SANDIKTA HESAP SORMA ZAMANI GELDİ"

Bugün kendilerinden görevi devralmak isteyenlerin ve ülke yönetimine talip olanların aslında hep tanıdık insanlar olduğunu dile getiren Kılıç, "Bu ülkede temel gıda maddeleri için kuyrukta beklendiği dönemler oldu. İnsanlarımız gazyağı, ekmek, zeytinyağı kuyruklarında saatlerce bekledi. Bu dönemlerdeki enerji bakanına bakacak olursak karşımıza çıkan ismin bugün sizden oy isteyen Deniz Baykal olduğunu göreceksiniz. Diğer oy taliplilerine baktığımızda adında demokrasi olan sözde demokrat ancak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde demokrasinin kalbi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden kaçacak kadar demokrasiden uzak bir parti, söylediklerine kendisi bile inanmayan 'mazot 1 YTL' olacak diye seçmenleri güldüren ve geçmişi malum olan bir başka parti, öbür tarafta milliyetçilik nutukları atarken şehit cenazelerini siyasi rant haline getirmek isteyen bir parti. Şimdi sandıkta hesap sorma zamanı geldi.

'Cumhurbaşkanı seçelim' dediğimizde önümüzü kesen, ardından 'halk seçsin' dediğimizde 'halk anlamaz, halk bilmez' dercesine bu teklifimizi geri çevirenlere halk hesabını soracaktır. Halk anlar mı, anlamaz mı? bunlara gösterin" diye konuştu.

Seçime bir aydan kısa bir süre kaldığını hatırlatan Kılıç, vatandaşların sabırsızlıkla seçim gününü beklediğini ve seçimden sonra ortaya çıkacak sonuçların aslında açık ve net bir şekilde ortada olduğunu ifade etti. Suyu olmayan köylerin suyla, yolu olmayan köylerin yollarla buluşturulduğunu ifade eden Kılıç, "Yapılamayanlar, AK Parti hükümeti döneminde yapıldı. İstanbul'da, Ankara'da ne varsa Samsun'da da o olsun diye uğraştık. Şimdi aynı gücümüzle devam etmek ve ülkemizin huzur ortamını korumak için desteğinize ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

haber7



Bu haber 289 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,792 µs