En Sıcak Konular

Devlet Bakanı Çubukçu Zonguldak'ta

22 Haziran 2007 16:57 tsi
Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, “Sosyal hizmetler alanında yerel yönetimler bölgelerine ne kadar eğiliyorsa sorun da o kadar az doğuyor” dedi.

Bakan Çubukçu, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Murat Sesli'yi ziyaretinde, kimsesiz, yoksul, desteğe muhtaç ve özürlülerle belediyelerin yakından ilgilenmesi gerektiğini söyledi.

Valilikler, kaymakamlıklar ve belediyelerin sosyal hizmetler alanındaki ilgileri sayesinde merkezi hükümetin ulaşamadığı insanlara fayda sağlayacağını anlatan Çubukçu, şunları kaydetti: parti değil, aynı amaca hizmet ediyoruz. Sosyal hizmetler alanında yerel yönetimler bölgelerine ne kadar eğiliyorsa sorun da o kadar az doğuyor. Doğru amaçlarda buluştuğumuz sürece siyaset çok farklı cereyan edecektir. Gerçekten siyaset rekabet alanıdır ama kavga yoktur, olmamalıdır. İnşallah barış içinde çalışmalar devam eder.”

Belediye Başkanı Sesli de AK Parti Hükümetinin çalışmalarından çok memnun olduklarını belirterek, “Seçimin ardından AK Parti'nin tek başına iktidar olması durumunda bağımsız belediye başkanı olarak bana aynı desteğini sürdüreceğine inanıyorum. Bölge milletvekillerimizle Ereğli'nin kalkınmasına yönelik çalışıyoruz” dedi.
Sesli, Çubukçu'ya sepet içinde Osmanlı çileği, elpek bezinden yapılmış örtü ile çilek reçeli hediye etti.

HUZUREVİNE ZİYARET

Bakan Çubukçu, İzmirlioğlu Huzurevini ziyaret ederek, burada kalan yaşlıların ellerini öptü. Yaşlıların, “Sizi bekliyorduk” demeleri üzerine Çubukçu, “Huzurevi sakinlerini ziyaretim öncesi bekletilmemelerini istiyorum. Ben gelirken telefon açarım” dedi.

Bakan Çubukçu, huzurevinin salonunda yaşlılarla bir süre sohbet ederek sorunları dinledi, burada kalanların isteği üzerine de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Melemez, Çubukçu'ya, daha önceki ziyaretinde huzurevinde çektirdiği fotoğrafı hediye etti. Babaannesini huzurevine ziyarete gelen 9 yaşındaki Aleyna Yılmaz'ın hatıra fotoğrafı çektirmek isteğini kabul eden Bakan Çubukçu ile çocuğun fotoğrafını, eşi Birol Çubukçu çekti.

Bakan Çubukçu, Aleyna Yılmaz'ın kendisine imza vermesi için uzattığı kağıda “Aleynacığım sen çok tatlı bir kızsın. İnşallah bahtın da güzel olur” yazdı. Huzurevini yaptıran İbrahim İzmirlioğlu, Çubukçu'yu, şiir okuyarak uğurladı.

hürriyet



Bu haber 424 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,121 µs