En Sıcak Konular

Erdoğan: Ben damdan düştüm, halden anlarım!

21 Haziran 2007 23:00 tsi
Başbakan Erdoğan, TGRT katıldığı programda SSK'lılara, diğer devlet hastanelerinin nasıl açıldığını anlattı.

Başbakan Erdoğan "Ben, 1974 yılında sigortalı oldum. Yedek subaylığıma kadar işçiydim. Sonra subay oldum. Subaylıktan sonra gene işçi oldum. Ta ki belediye başkanlığına kadar... Biz damdan düşeniz. Biz halden anlarız" dedi.

Hastane kapılarındaki ezayı ve cefayı bildiğini belirten Erdoğan "Onlar bilmez. Siz Devlet hastanelerinde yer bulamazdınız. Torpiliniz varsa yer bulabiliyordunuz. Biz ne yaptık? Birleştirecez dedik. Ne yaptık? Hepsini birleştirdik. Son olarak bir adım daha attık. Biliyorsunuz SSK'lılar ve Bağ-Kur'lular artık tüm hastanelere gidebiliyorlar. İlaçta biliyorsunuz, SSK'lı eczaneden alamıyordu. Yapamazsınız dediler. Biz yaptık. Şimdi ise dışardan alıyorlar." dedi.

28 MARTTAKİ OY ORANININ ÜZERİNDE OY ALACAĞIZ

Erdoğan açıklamasında "Ben devamlı anket yaptırıyorum. Üstelik birden fazla yere yaptırıyorum. Biz, 28 Mart'ın üzerindeki oy oranının üzerinde alacağız. Bazıları MHP ile CHP koalisyon kurulabilirmiş diyor. Birisi değirmenci, diğeri de su taşıyan olur diyorlar. Doğrudur, geçmişte birisi su taşımıştı." dedi.

Halkın güven ve istikrara oyunu vereceğini belirten Başbakan Erdoğan, "Biz bir beş yıl daha bu yetkiyi istiyoruz. Lütfen, asgari ücretli düşünsün. 5 yıl önce kaç kilo peynir alıyordum şimdi kaç kilo alıyorum. Geri gidiş varsa bize oy vermesinler. Ben market dolaşan bir adamım. Biz halkın içinde yaşıyoruz. Fil dişi kulelerinde değil" dedi.

Başbakan Erdoğan başka bir soru üzerine, kendisine ulaşan anket sonuçlarına göre, "iki partinin barajı aştığı görülüyor" dedi.

MUHALEFET ANCAK MAZOTTA YARIŞIR

Başbakan Tayyip Erdoğan, TGRT'de katıldığı programda, muhalefet partilerinin mazot yarışını değerlendirdi.

Erdoğan "Bunlar ancak, mazotta yarışıyorlar. Yok ÖSS'yi kaldıracaklar. Ggeçmişte bunun örnekleri var. Şimdi diyorlarki, AK Parti ne veriyorsa ben iki katını vereceğim. Bunların hesabı yok.Hesabı olsa bu rakamı veremezler. 2001 ve 2002 krizlerine böyle gidildi. Biz oy avcılığı ile halkımızı aldatmadık." dedi.

Sulu şakalar yapmayacaklarını söyleyen Erdoğan "Devlet yönetmek ciddiyet ister. AK parti zam kelimesini halka unutturmuştur. Geçmişi bir hatırlayın. Allah'a aşkına kaç kez duydunuz. Parmak sayısını geçmez. Zam paketleri dönemi geçmiştir. Yapılması gerektiğinde bunu halka paylaştık. vergileri düşürdük." dedi.

 



Bu haber 620 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,692 µs