En Sıcak Konular

Rüştü: 'BJK forması taşımaktan şeref duyarım'

21 Haziran 2007 21:37 tsi
Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği milli kaleci Rüştü Reçber, transferine etki eden isimleri ve endişelerini açıklarken yeni takımı hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği milli kaleci Rüştü Reçber, siyah-beyazlı kulübe gelmiş olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Beşiktaş TV'ye açıklamalarda bulunan Rüştü, siyah-beyazlı takıma transferini yaşamında yeni bir sayfa olarak nitelendirerek, ''İnşallah yine başarılarla dolu bir sayfa olur. Şu anda kendi adıma çok mutluyum, çünkü Beşiktaş formasını taşımaktan şeref duyacağım. Benim buraya gelmemde emeği olan, başka başkanımız Yıldırım Demirören olmak üzere tüm yöneticilerime çok çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Fenerbahçe'den ayrılıp Beşiktaş'a transfer olmasında birçok ölçütün etkili olduğunu anlatan Rüştü, ''Futbolu çok seviyorum ve işime büyük saygı duyuyorum. Hala Türk futboluna milli takım düzeyinde hizmet edebileceğim inancını taşıyorum. Milli takım seviyesinde bir oyuncuyum ve orada devam etmem için oynamam gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle transfer kararı aldım. Başkanımız Yıldırım Demirören ve yönetici arkadaşlarının bana göstermiş oldukları güven, samimiyet ve istekli davranışları önemli rol oynadı'' diye konuştu.

''MUSTAFA DOĞAN VE EŞİNİN DE KATKILARI OLDU''

Beşiktaş'a transfer olma kararını alırken öncelikle eşine ve aile büyüklerine danıştığını ifade eden Rüştü, Fenerbahçe'de bir dönem forma giyen Beşiktaşlı oyuncu Mustafa Doğan ile eşinin de transferde katkısı olduğunu kaydederek, ''Mustafa Doğan ve eşinin hakkını yemeyeceğim. Transferimde onların da büyük rolü oldu'' derken, siyah-beyazlı ekipten daha yüksek ücret alacak olması konusunda ise, ''Ben maddiyata önem veren biri değilim. Manevi değerler çok daha önemli ve hassastır. Şimdi öyle bir yerde olmak da benim için şeref kaynağıdır'' dedi.

''BAŞTA KABUL GÖRMEYEBİLİRİM''

Reçber, Beşiktaş'ta sevildiğine ve saygıyla karşılanacağına inandığını dile getirerek, ''Ben Rüştü Reçber olarak tüm enerjimi, azmimi ve beni ben yapan özelliklerimi buraya vermeye geldim. Şunu da tahmin ediyorum ki, başta bazı kimselerce kabul görmeyebilirim, bunu da saygıyla karşılıyorum. Ama milli takıma hizmet eden biri olarak, bayrağımızı şerefle taşımış biri olarak bana sahip çıkacaklarını ve aralarına kabul edeceklerini düşünüyorum'' diye konuştu.

''ÇOK ÇEKİŞMELİ BİR LİG OLACAK''

Beklentilere yanıt vermek, hedeflerine ulaşabilmek için takım arkadaşları ve hocaları Ertuğrul Sağlam ile birlikte çalışacaklarını anlatan Rüştü, ''Belki uzun yıllardan sonra çok çekişmeli ve ciddi bir lig yaşayacağız. Beşiktaş, iyi transferler yaptı ve daha büyükleri yapılacaktır. Diğer takımlar da iyi transferler yaptı. Bizi çok zor ve çetin bir lig bekliyor. Camiamızın beklediği en büyük başarı şampiyonluk ve bunun için vargücümüzle ter dökeceğiz'' dedi.

BJK İnönü Stadı'nda taraftarların önüne çıkacağı ilk gün neler hissedeceğinin sorulması üzerine ise Rüştü, ''Büyük bir camiadan gelip yine büyük bir camiaya giriyorum. Öncelikle çok heyecanlıyım. Ama 2003 yılında BJK İnönü Stadı'nda taraftarların tamamının 'Rüştü, Rüştü' şeklinde yaptıkları tezahüratları hiç unutmadım ve unutamam'' diye konuştu
 



Bu haber 736 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,567 µs