En Sıcak Konular

PKK Kürt gençlerini organ mafyasına sattı

5 Şubat 2012 09:22 tsi
PKK Kürt gençlerini organ mafyasına sattı 14 yıl önce kaybolan kardeşinin PKK tarafından organ mafyasına pazarlandığını söyleyen Kalender Şahin, terör örgütünün iç yüzünü anlattı...

Terör örgütü PKK’nın iç infazları tartışılırken, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu’nun yakınlarını faili meçhul cinayetlerde kaybeden aileler, Kürt aydınlar ve dönemin tanıklarını dinlemekle kalmadığı ortaya çıktı. PKK’nın iç infazlarla katlettiği Kürt gençlerin ailelerinin yaptığı başvuruların da kabul edildiği ve PKK mağduru isimlerin dinleneceği öğrenildi. Tam 14 yıl önce kaybedilen 17 yaşındaki kardeşinin akıbetini sorgulayan Kalender Şahin, başvurmadık mercii, konuşmadık yetkili bırakmamış. Onca tehdit, dayak ve uyarıya rağmen kardeşinin izini süren Şahin, araştırmaları sonucunda Balkanlar’da uluslararası organ nakli mafyasının olduğunu ve bunun bir ayağının da PKK’nın içinde örgütlendiğini tespit ettiğini söylüyor. İşte Şahin’in 14 yıl boyunca yaşadıkları ve söyledikleri:

“Kardeşim Aydın Şahin, henüz 17 yaşındayken 1998’de örgüte katıldı. Önce İstanbul’a geldi burada 45 gün kaldıktan sonra ayrıldı ve PKK’ya katıldı. Ancak 29 Kasım 1998’de Balkanlar’a götürülüp kaybedildi. İlk olarak 3 hafta Romanya’da PKK’nın siyasi eğitim kampına katılmış. Yunanistan üzeri dağa göndermek üzere yola çıkartıyorlar. Ama yolda kardeşimle beraber, 4 kişiyi infaz ediyorlar. 14 yıldır, failleri bulmak için uğraşıyorum. PKK’nın Avrupa Konseyi, başkanlık üyeleri ve Rıza Altun dahil birçok kişiyle defalarca görüştüm. ‘Aydınlatın, çözün bu insanlara ne oldu, katilleri kim, niye ne şekilde kaybedildiler’ dedim.

ERGENEKON’A KİMSE DOKUNAMIYOR

Araştırmalar sonucu Balkanlar’da uluslararası organ nakli mafyasının olduğunu ve bunun bir ayağının da PKK’nın içinde örgütlü olduğu sonucuna ulaştım. Bu insanları organ mafyasına pazarladılar. Balkanlar’da mezarlıklar dolusu Kürt evladının cesedi yatıyor. Devlet içerisindeki Ergenekon ve çeteler, karşıtı olan PKK içinde örgütlediği çetelerle Kürt evlatlarını katletti. Devlet kendiyle hesaplaşmaya başladı ama PKK ve Kürtler içindeki Ergenekon’a kimse dokunamadı, dokunamıyor. PKK içinde Ergenekon’un büyük bir ayağı var. Faili meçhuller 17 bin 500 diyorlar bir o kadar da PKK içinde kaybedildi, katledildi.”

Her şeyi anlatacağım

“İnsanları alıp götürüyorlar organ mafyasına pazarlıyorlar ya da içlerinde ajan deyip infaz ediyorlar. Bu nasıl bir uslusal davadır” diye isyan eden Kalender Şahin, Meclis’e 2 ay önce başvuru yaptığını söyledi. Şahin, “30 Aralık 2011’de gelen cevapta, ‘Başvurunuz, İçişleri Bakanlığı’na iletilmiştir’ deniliyor. Meclis çağırırsa PKK’nın bu kirli yüzünü ortaya çıkarmak için her şeyi anlatacağım. İnsanlar devletin kaybettiğini açık açık ifade edebiliyor ama iş PKK’ya dönünce korkuyorlar. Çünkü tehdit ediliyor” dedi.

JİTEM’in ucu derin PKK’ya uzanır

Kalender Şahin, JİTEM kazılarında çıkan kemiklere rağmen PKK ve BDP çevrelerinin sessizliğini de şöyle açıklıyor: “Eğer JİTEM, Ergenekon ve derin devlet açığa çıkarsa PKK içindeki derin yapı da gün yüzüne çıkacak. Bu işin ucu Öcalan’a ve PKK’nın üst yöneticilerine kadar gidecek. PKK’nın endişesi ve sessiz kalmasının nedeni budur. Öcalan’ın saçı kesildi diye yeri göğü inletenler, JİTEM merkezlerinden insan kemiği fışkırırken niye sessiz kalıyor? Devlet içinde kaybedilenlerin hakkı hukuku var da PKK içinde katledilenlerin hakkı ve yaşam hakkı yok mu? PKK’nın kaybettiği insanların kendi sevdiklerine, çocuklarına, annelerine bir mezar taşına sarılıp ağlama hakkı yok mudur?

bugün

 

Bu haber 826 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,693 µs