çok gizli belgeleri! | " /> çok gizli belgeleri! | "/>

En Sıcak Konular

Muzaffer Tekin'in çok gizli belgeleri!

21 Haziran 2007 19:07 tsi
Muzaffer Tekin'in çok gizli belgeleri! Tekin'in mahkeme kararı ile el konulan bilgisayarında kurdukları örgüte ait çok gizli bilgiler ve AK Parti ile ilgili olarak yaptıkları çalışmalar bulundu. Ele geçirilen bilgiler arasında AK Parti'nin milletvekili aday listesi ve bu aday listesi üzerind

Ümraniye'de bir evin çatısında ele geçirilen el bombaları ile ilgili olarak tutuklanan Muzaffer Tekin'in bilgisayarlarında çok önemli gizli bilgiler ele geçirildi. Polis mahkeme kararıyla Muzaffer Tekin'in ev ve işyerindeki bilgisayarlarına el koydu.

Bilgisayarlarlar Bilgi İşlem Şubesine gönderilerek uzmanlar tarafından incelemeye alındı. Yapılan incelemeler sonucunda Muzaffer Tekin'in bilgisayarlarında "Türkiye Cumhuriyeti'nin yeniden yapılandırılması, bu yapılanma için gerekli eylem planları ve örgüt şeması ile AK Parti hükümeti hakkında tutulan 60 yolsuzluk dosyası tek tek belirtilerek bunların deşifre edilmesi ayrıntıları ile belirtiliyor.

Muzaffer Tekin'in İstanbul terörle Mücadele Şubesi tarafından yapılan sorgulamasında kendisine yöneltilen 25 sorunun sadece üç tanesine cevap verdiği, diğer sorulara cevap vermeyip susma hakkını kullandığı ortaya çıktı.

Ümraniye'de ele geçirilen bombalarla ilgili olarak tutuklanan en önemli kişi olduğu belirlenen Muzaffer Tekin İstanbul Emniyet Müdürlüğünde kendisine sorulan “kendisi ve aile fertleri hakkında kanuni işlem yapıldı mı?” sorusuna "gerek benim gerekse aile fertlerim hakkında bugüne kadar güvenlik kuvvetlerince herhangi bir işlem yapılmamıştır, cevabını verdi

“Herhangi bir sendika, dernek ve benzeri bir kuruluşa üyeliğiniz var mı?” sorusuna "yoktur" cevabını verdi.

“Herhangi bir terör örgütüne üyeliğiniz var mı?

Bir örgüte katıldıysanız örgüt içerisinde hangi görevi aldınız ?” sorusuna ise "herhangi bir terör örgütüne üyeliğim yoktur" yanıtı verdi.

“Türkiye Cumhuriyetinin mevcut anayasal düzenini kabul ediyor musunuz?” sorusuna ise "evet kabul ediyorum" yanıtını verdi. Kendisine yöneltilen diğer soruları ise sessiz kalarak susma hakkını kullandı.

BOMBALARIN BULUNDUĞU EVDE KALDI

Emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin'in Ümraniye'de el bombalarının bulunduğu evi bir süre ikamet olarak kullandığı ileri sürüldü. Evde yapılan aramada ise çatı katındaki gizli bölmede üzerinde mühimmat istif kartı bulunan haki yeşil renkli kasa içinde 18 adet MKE yapımı el bombası, MKE yapımı el bombalarına ait kutu içinde 18 adet fünye, DM41 NATO standardı tabir edilen 7 adet el bombası ve iki adet Alman el bombası ele geçirildi.

BİLGİSAYARDA ASKERİYENİN TAYİN LİSTESİ ÇIKTI

Muzaffer Tekin'in mahkeme kararı ile el konulan bilgisayarlarında askeriyenin 2003'ten bugüne kadar yaptığı atama listeleri bulundu.

Bilgisayarlarda yapılan incelemelerdeki dosyalar içinde yapılan incelemelerde Muzaffer Tekin'in Fatih Altaylı hayranı olduğu ve toplantılarına davet ettiği, ancak Altaylı'nın bu toplantılara iş yoğunluğu nedeniyle katılamadığı elektronik ortamdaki yazışmaları bulundu. Muzaffer Tekin'in ayrıca halen suç örgütü kurmaktan yargılanan Sedat Peker'e (kızılelmayı kastederek) "kendisini bu yola adamasını takdirle karşılıyorum" yazılı maili,

TSK'da bir komutana gönderildiği belirlenen ve "Son olaylar ve Ak Parti" başlıklı yazılar bulundu.

ÖRGÜTÜN ŞEMASI ÇIKTI

Muzaffer Tekin'in Osmanağa Mahallesi'de bulunan evinde yapılan aramada ele geçirilen belgelerde ise devletin yeniden yapılandırılmasına dair belgeler ele geçti. Bu belgelerde; "Devletin yeniden yapılanması için öneriler "Master plan ön çalışması" ibareli bir kitapçık bastırdıkları ve Amaç kapsam bölümünde, Atatürk'ün Gençliğe hitabesi yazılarak hitabenin altında "Gençliğe hitabesinde gerekçesini bulan yeni bir teşkilat yapısı oluşturma ve uygulamaların temel hareket noktalarını oluşturacak 'MASTER PLAN' çalışmasına ışık tutmak amacı taşıdığı belirtiliyordu.

Amacımız nedir? başlığı altında "Tam bağımsız milli devleti yeniden yapılandırmak" alt başlığı altında bunu gerçekleştirmek için öneriler sıralanıyor.

Bu öneriler ise "Emperyalizmin bütün kollarının kırılması, çok uluslu ve yapılmış bulunan bütün ikili anlaşmaların gözden geçirilmesi, Amerika ile yapılmış bulunan ikili anlaşmaların gözden geçirilmesi,

Avrupa Birliğine katılma kararı askıya alınmalı, Türkçe dışında yayın hakları kaldırılmalı, yabancılara toprak satışları iptal edilmeli şeklinde devam ediyor.

AMACA GÖTÜRECEK ARAÇLAR BAŞLIĞI ALTINDA İSE;

Henüz örgütlü değiliz, yol haritamızı çizmiş değiliz, parasal gücümüz yok, medya kontrolümüz zayıf, eğitim ve kültür bağımlılığımız var. Yasama ve Yürütmemiz bağımlı.Büyük Ortadoğu projesi eylem halinde. İsrail devletinin kutsal topraklar projesi var.

AMACA GÖTÜRECEK ARAÇLAR NELER "ARTILARIMIZ"

Ölmekten korkmayan ve bağımsızlığa düşkün bir milletiz. Askeri gücümüz küçümsenemez. Fiilen önemli ekonomik potansiyelimiz var. Çok stratejik doğal zenginliklerimiz var. Henüz milli ruhumuz ölmedi.

YAPILANMA "YAPILANMA İÇİN MODEL ÖNERİSİ"

Kurulmak istenen modelin doğayı kopyalama modeli olması önerilir. Ulu önder Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ile dünya var oldukça asla kurumayacak 'Türk milletinin köklerini' tanımlamıştır. Henüz yolun başlangıcında olan bizler sahip olduğumuz imkanları bir elma çekirdeği olarak algılamalıyız. Bizlerin bir ağaç, bir orman olmak ister ve kararlılığımız var. Görünmeyen yapılanmamızı 'planlama ve yürütme' grubu ve ona bağlı 'alt birimler' olarak tesis etmeliyiz. Bunları gerçekleştirmek için iç tüzüğümüzün ödül ve ceza sistemini oluşturmalıyız.

MERKEZ KOMİTE YERİNE "PYK"

Yapılanma (2) başlığı altında 'Planlama ve Yürütme Kurulu' alt başlığı ile örgütün merkez komitesi tanımlanıyor. Kısaca PYK olarak adlandırılan kurulan örgütün en üst biriminin görevleri ise şu şekilde tanımlanıyor. "PYK teşkilatın en üst birimidir. PYK devletin ve milletin bekası, yurtiçinde ve yurt dışında milli hakların ve menfaatlerin savunulması ve korunması, Ulusal devlet anlayışı içerisinde kısa, orta ve uzun vadeli devlet politikalarının belirlenmesi, devlette devamlılığın sağlanması, milli şeceresinden gelen değerlerin milli şuura dönüştürülerek dünya devletleri arasında ticari kültürel ve teknolojik öncü konumuna ve sorumluluğuna gelebilme için devletin yeniden yapılanmasını temin amaçlı örgütlenme ve eylem faaliyetlerinden sorumlu birimidir" şeklinde PYK'nın görevleri belirtiliyor.

PYK'NIN ALT BİRİMLERİ VE GİZLİLİK

Yapılanmanın temel felsefesi; alt başlığı altında "dinamikleri bilinmeyen bir işin stratejileri kurulamaz.Bu nedenle tüm uygulamalarımızda ülkenin genelinde sosyal, ekonomik, askeri, teknolojik ve tüm diğer yapılarımızın temel dinamiklerini detayları ile bilmek ve bu bilgilere sahip olabilmek içinde derinden izlemek şeması içinde olmak zorundayız. Bu yüzden yapılanmamızı tümden gelen değil tümevarım sistem içerisinde kurmalıyız. PYK'nın alt birimleri vardır. Alt kurul Başkan ve alt birim temsilcilerinden oluşur.?+21 isimleri kesinlikle gizlidir ve deklere edilemez.Kod isimleri kullanırlar. Toplu seyahat etmezler. Toplantıları gizlidir" şeklinde tanımlanıyor.

ALT BİRİMLER VE GÖREV TANIMLARI

Genel sekretarya, Ticari ve Sanayi, Ekonomi, Hukuk, Siyasi Eğitim, teknoloji, Kültür Sanat, Milli Savunma/askeri güçlerimizle ilintili faaliyetlerden sorumlu birim, İçişleri/Emniyet/İstihbarat faaliyetlerinden sorumlu birim, Spor ve Gençlik, Sağlık, Diyanet ve dini teşkilat birimleri.

SÜREÇLER

1 Ön hazırlık süreci.

Planlama ve yürütme kurulu oluşturmak,

Amaçta birliği sağlamak

Finansman yaratmak

Çalışma mekanları oluşturmak

Sekretarya oluşturmak,

Uzman kadrolar oluşturmak

Örtülü ödenek sistemi kurmak

Şirketler kurmak

Gizlilik mekanizmasını tesis etmek şeklinde açıklanıyor.

DEVLETE SIZMA VE YÖNETİM SÜRECİ

Bir siyasi parti oluşturmak veya seçilecek bir siyasi partiyi ele geçirmek, siyasi tanıtım faaliyetlerinde bulunmak, seçimlere hazırlanmak ve iktidar olmak.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI YAKIN MARKAJDA

Bilgisayardaki çok gizli dokümanlar içerisinde AK Parti milletvekili adayları ile ilgili çalışma ve düşünceler belirtilen belgeler de ele geçirildi. Muzaffer Tekinin ekibi adayları tek tek fişlemiş

İ. G.- Profesör,

M. A.- Şebinkarahisar. Sağlam biridir

N. B.-AK Parti'nin bütün klimalarını alarak vekil olmuştu. Yanlış birisi,

M.S- Eski Belediye Başkanı. Çok çalışkandır ama "yiyici"

H. B. -Tayyip'in konuşma metinlerini hazırlar. Adi bir adamdır.

M. B D. Anası çerkez, çok zengin. Hiç bir işe karışmaz. Ama büyük güç.

İ. G- Tanırsınız.

İ. U-İyidir

İşte bazı adayların el yazısı ile yazılmış bilgileri.

AK PARTİ ALEYHİNDE ÇALIŞMA YAPTILAR

El konulan bilgisayar ve dokümanlardan çıkan bilgilere göre Muzaffer Tekin ve arkadaşlarının sadece devletin yeniden kurmak için bir örgüt oluşturmayıp, eyleme de geçtiği ortaya çıktı. Emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin'in bilgisayarlarında çıkan belgelere göre 30 ayda AK Parti aleyhinde 60 dosya hazırladılar.

SAMANYOLUHABER.COM

 



Bu haber 753 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,304 µs