En Sıcak Konular

Fener'e komşudan bir darbe daha!

3 Şubat 2012 11:14 tsi
Fenerbahçe Ülker de Top 16 G Grubu'ndaki üçüncü maçında bir Yunan ekibi Panathinaikos'a 77-56 mağlup oldu.

Turkish Airlines Euroleague Top 16 G Grubu'nda temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, son şampiyon Panathinaikos'a 77-56'lık skorla mağlup oldu.

Mike Batiste ve Kaya Peker'in karşılıklı sayılarıyla başlayan mücadelede 4.dakikayı Panathinaikos 2-6 önde geçti. Düşük tempoda oynanan karşılaşmada alan savunmasına karşı hücum etmekte zorlanan temsilcimiz, Kaimakoglu'nun da üç sayı isabeti sonrasında 2-11 geri düştü. Mola alan Fenerbahçe Ülker, ara sonrasında da hücumda organize olmakta zorlandı. Son bölümde Ukic'in serbest atışları ve Jerrells ile Bogdanovic'in de devreye girmesiyle basketler bulan temsilcimiz, buna karşın savunmada rakibini durduramayınca, ilk periyotu 9-24 geride tamamladı. İkinci periyotun ilk dakikalarında iki takımda hücumda skor bulmakta zorlandı. Kostas Tsartsaris ile boyalı alanı etkili kullanan konuk ekip, 15.dakikada 13-32'lik skorla 19 sayılık farkı yakaladı. Engin Atsür ve Kaya Peker'in sayılarıyla televizyon molasına giren Fenerbahçe Ülker, aranın ardından savunmada etkili olmasına karşın hücumdaki etkinliği azaldı. Devreyi de Panathinaikos 22-36 önde tamamladı.

Üçüncü periyotta Roko Ukic ve James Gist'in sayılarıyla basketler bulan temsilcimiz, Curtis Jerrells'ın üç sayı isabetiyle 25.dakikada farkı 11 sayıya indirdi. Ancak Mike Batiste ile serbest atış çizgisinden iki sayı bulan Panathinaikos, Kaimakoglou'nun da etkili oyunuyla periyotu 43-58 önde kapattı. Son 10 dakikalık bölüme Fenerbahçe Ülker, Oğuz ve Gist'in sayılarıyla başlarken, konuk ekip ise savunmadaki direnci ve hücumda da Logan ile Batiste'nin basketleriyle farkı korudu. Mirsad ve Ukic'in sayılarıyla birime 3 dakika kala farkı 12 sayıya indiren temsilcimiz, konuk ekibin molası sonrasında bulduğu sayılarla salondan 56-77 yenilgiyle ayrıldı.

FENERBAHÇE ÜLKER (56): Roko Ukic 11 (2 ribaund- 3 asist), Curtis Jerrells 12 (3 ribaund- 1 asist), Mirsad Türkcan 4 (8 ribaund), Ömer Onan 2, Engin Atsür 3 (1 ribaund- 3 asist), Kaya Peker 10 (5 ribaund- 1 asist), James Gist 6 (3 ribaund- 2 asist), Oğuz Savaş 2 (3 ribaund), Bojan Bogdanovic 3 (1 asist), Emir Preldzic 3 (1 asist)

PANATHİNAİKOS (77): Mike Batiste 15 (5 ribaund- 3 asist), David Logan 8, Romain Sato 12 (10 ribaund- 1 asist), Kostas Tsartsaris 7, Dimitris Diamantidis 7 (6 ribaund- 8 asist), Ian Vougioukas 3 (3 ribaund), Nick Calathes 3 (2 ribaund- 2 asist), Steven Smith (3 ribaund), Kostas Kaimakoglou 19 (5 ribaund), Sarunas Jasivekiviuc 3 (2 asist)

1.PERİYOT: 9 -21

2.PERİYOT: 13-12

3.PERİYOT: 21-22

4.PERİYOT: 13-19



Bu haber 493 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,038 µs