En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu kendini bitirdi!

2 Şubat 2012 14:41 tsi
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı son programda kendi ayağına kurşun sıktı.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu "Tarafsız Bölge" programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katsayı adaletsizliğini önleyen düzenlemenin iptal edilmesi için Danıştay'a başvuran CHP'li milletvekillerini savunayım derken milyonlarca meslek lisesi öğrencisinin hakkını görmezden geldi.

Canlı yayında gündeme dair soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu’na katsayı adaletsizliğini önleyen düzenlemeyi iptal etmesi için Danıştay'a başvuran CHP'li vekiller hatırlatıldı.

Ahmet Hakan, Kılıçdaroğlu’na “Siz buna şahsi bir başvuru dediniz. Bizi bağlamaz, eğer bunu tasvip etmiyorsanız sizin partinizin milletvekilleri sizin tasvip etmediğiniz bir yaklaşım içerisine girip Danıştay’a başvurabilirler mi? O milletvekillerinin bu tutumu o vekille aranızda derin görüş ayrılığına işaret etmez mi?” diye sordu.

AKILLARA ZARAR CEVAP

Kılıçdaroğlu başvuruda bulunan milletvekillerinden birisinin lise son sınıfta okuyan bir kızı olduğunu ve bu düzenlemenin kızının haklarının ihlal ettiği yönünde bir endişesi olduğu ve bu endişeyi gidermek için Danıştay’a başvuruda bulunduğunu ifade etti.

Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine program sunucusu Ahmet Hakan itiraz ederek “Başkalarının (İmam Hatiplerin, meslek liselilerinin) hakkı kısıtlanıyor, o düzenleme kalkıyor. Neden kendi çocuğuna gelirken böyle oluyor.” dedi.

Kılıçdaroğlu ise soruya şöyle yanıt verdi: “Lise örgencisi sonuçta kendi kızı kendi kızının hakları zedelendiği için başvuruda bulunuyor.” dedi.

BAŞBAKAN "SEN BOSTAN KORKULUĞU MUSUN" DEMİŞTİ

Dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katsayı adaletsizliğini önleyen düzenlemeyi Danıştay’a götüren CHP’lileri engellemeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ağır eleştirilerde bulunmuş ve Kılıçdaroğlu’na, “Peki sen nesin orada ya bostan korkuluğu musun? diye sormuştu. 

Bu haber 695 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,580 µs