En Sıcak Konular

Başbakan'dan flaş cümleler...

13 Ocak 2012 16:13 tsi
Başbakan'dan flaş cümleler... Başbakan Tayyip Erdoğan, güncel bütün konularda flaş açıklamalar yaptı.. İşte satır başları...

2011'de Türkiye'de otomobil satışı Cumhuriyet tarihi rekoru kırdı. Bu rekorlar muhalefetin gündeminde hiç yok. Muhalefet halkın ne sevincini ne de umudunu paylaşabiliyor.

Herkesin buzdolabı alması değil içini doldurması önemli diyorlar. Bu kadar komikler. Adeta sakın Türkiye'ye yatırım yapmayın der gibi Avrupa'da ekonomimizi kötülüyorlar.

Dünya Türk ekonomisini övünüyor, anamuhalefet kötülüyor. Biz yelden enerji üretmenin derdindeyiz, onlar yel değirmenleriyle mücadele ediyor. Günlerdir bir fezlekeyle uğraşıyorlar. Fezlekeden bir kahraman çıkarma gayreti içindeler. TBMM'de 622 adet fezleke var. Benimle ilgili 3 tane, Baykal'la ilgili 3 tane fezleke. Kılıçdaroğlu'yla ilgili tam 13 tane fezleke var. Bu ilk değil yani. Şimdi bir ucuz kahramanlığın peşindeler. Bir fezlekeden darağacını telaffuz ettiler. Don Kişot'un bile hayal dünyası bu kadar geniş değildi.

Silivri'de tiyatro yok, milletin hakimleri sanıkları yargılıyorlar. İlla tiyatro görmek istiyorlar, kendilerine baksınlar.

Biz bazı ülkelerin içine girdiği tüketim çılgınlığına düşemeyiz. O öyle ülkeler varki, caddelerde dolaşan araçların tamamın motor hacmi 3-4 bin CC. Bir kişinin lüksü bir başkasının yoksulluğudur. İsraf sadece kişinin cebini ilgilendiren bir tavır değildir. Bizim medeniyetimizde bir temel ilke vardır, dereden abdest alırken bile suyu israf etmeyin. Biz israf ekonomisinden yana olmayacağız, verim ekonomisinden yana olacağız.

Fazladan tükettiğiniz her enerji, size olduğu kadar dünyaya da yük oluyor, geleceği tehdit ediyor.

sabah



Bu haber 1,416 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,632 µs