En Sıcak Konular

Akdağ'dan 'sağlık' vurgulu yeni yıl mesajı

30 Aralık 2011 21:45 tsi
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yıldönümleri geçmişin muhasebesinin vesilesi olduğunun altını çizerek, “2011’in sağlık muhasebesi, bir önceki yıla göre grafiğin yukarı taşındığını gösteriyor.

Hedefimiz, hem çalışanlarımızın hem de vatandaşlarımızın memnuniyetini yeni yılda da artırarak yolumuza devam etmektir.” dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yeni yıl mesajı yayınladı. Akdağ, mesajında, “Miladi bir takvim yılını geride bırakıp, yeni bir yıla giriyoruz. Yıldönümleri geçmişin muhasebesinin vesilesidir. 2011’in sağlık muhasebesi, bir önceki yıla göre grafiğin yukarı taşındığını gösteriyor.” ifadelerine yer verdi.

Türkiye’nin güçlü bağlantılara sahip olduğu ülke ve coğrafyalarda 2011 yılında ekonomik ve sosyal çalkantıların meydana geldiğine dikkat çeken Akdağ, mesajına şöyle devam etti: “Ülkemizde ise Van başta olmak üzere önemli tabii afetler yaşadık. Ancak tüm zorluklara rağmen, Sağlıkta Dönüşüm Programımızı hayata geçirmeyi sürdürdük. Ülkemizde ve yurtdışında yaralara merhem olan, takdirle karşılanan bir performans sergiledik. Halkımızın takdir ve teveccühü bu yıl da en büyük gücümüz ve güvencemiz olmayı sürdürdü. Elde edilen başarıda en büyük pay ise fedakâr sağlık çalışanlarına aittir.”

Sağlık sektörünün 2012 yılında da bütün bileşenleri ile birlikte başarısını sürdüreceğine olan inancını aktaran Akdağ, hedeflerinin hem çalışanların hem de vatandaşların memnuniyetini yeni yılda da artırarak yola devam etmek olduğunu kaydetti.

Akdağ, mesajının sonunda, “Yeni yılda çalışanlarımıza, vatandaşlarımıza ve insanlığa sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini, sevdikleriyle birlikte herkesin hayırlı ve bereketli bir yıl geçirmesini diliyorum.” temennisinde bulundu.



Bu haber 627 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,562 µs