En Sıcak Konular

Destici: Gül, milletin vicdanını dinledi

30 Aralık 2011 19:27 tsi
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün milletvekili emekli maaşlarına zam içeren düzenlemeyi veto etmesiyle ilgili olarak, Cumhurbaşkanı’nın milletin vicdanının gereğini yaptığını söyledi.

İmam Hatip Liseleri Mezunlar Mensupları Derneği (ÖNDER) üyeleri, BBP genel başkanı Mustafa Destici’yi ziyaret etti. Ziyaret sonrasında BBP Genel Başkanı Mustafa Destici gazetecilerin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün milletvekili emekli maaşlarına zam içeren düzenlemeyi veto etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz sorusunu üzerine Cumhurbaşkanı’nın milletin vicdanının gereğini yaptığını söyledi. Bu yasa çıkarılırken mecliste bulunan partilerin bu yasayı 4 saat içinde çıkardıklarını kaydeden Destici, bunun kabul edilecek bir durum olmadığını kaydetti. Destici, Anamuhalefet Partisi ve MHP’nin bu yasa çıkarken takındıkları tavrın da yadırganacak bir durum olduğunu söyledi. Bu durum karşısında Anamuhalefet partisinin ve MHP’nin tam kadro olarak meclise giderek bu yasaya karşı çıkmaları ve engellemeleri gerekirdi şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yasa teklifini veto etmesini olumlu karşıladığını sözlerine ekledi.

Şırnak'ın Uludere ilçesi Ortasu köyü kırsalında Irak sınırına yakın bir yerde önceki gece düzenlenen hava operasyonunda öldüğü ileri sürülen 36 kişiyle ilgili olarak konuşan Mustafa Destici, Genelkurmay’ın konuyla ilgili olarak net açıklamalar yapılmadığını kaydetti. Bu ölen insanların terör örgütü üyesi mi yoksa vatandaş mı olduğunun belirlenmesi gerektiğini kaydetti. Destici, terör olayları devam ettiği sürece bölgede kan ve gözyaşının süreceğini ifade etti. Bu olayların sona ermesini istiyorsak öncelikle terörün sona erdirilmesi gerektiğini kaydetti.

cihan



Bu haber 632 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,362 µs