En Sıcak Konular

Başbakanlık ve bakanlıklara atama

30 Aralık 2011 12:19 tsi
Başbakan Yardımcılığı ile bazı bakanlıklara atamalar yapıldı. Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı’na Bakanlık Müşaviri Mustafa Konuk atanırken, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcılığı’na Mustafa Kuruca getirildi. Hazine Müsteşarlığı Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığı’na ise aynı yer Hazine Başkontrolörü İrfan Tokgöz atandı.

Başbakan Yardımcılığı ile Adalet, Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Maliye, Millî Eğitim ve Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı’na Bakanlık Müşaviri Mustafa Konuk atanırken, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcılığı’na Mustafa Kuruca getirildi. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Sabit Yaman ise bakanlık müşavirliğine alındı.

-ENERJİ BAKANLIĞI’NA ATAMALAR-

Petrol İşleri Genel Müdürlüğüne, Bakanlık Müşaviri Selami İncedalcı atandı. Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müşaviri Yusuf Yazar getirildi. Bakanlığın Strateji Geliştirme Başkanlığına Doğanbey Akgül atanırken, Nükleer Enerji Proje Uygulama Dairesi Başkanlığına Necati Yamaç’ın ataması yapıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın bakanlık müşavirliğine Osman Kara’nın ataması gerçekleştirildi,

-HAZİNE KONTROLÖRLERİ KURULU BAŞKANLIĞI’NA TOKGÖZ ATANDI-

Hazine Müsteşarlığı Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığı’na aynı yer Hazine Başkontrolörü İrfan Tokgöz atandı. Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Uçar atanırken, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına Volkan Kaplan, Bakanlık Müşavirliğine Ali Bayrakdaroğlu’nun atamaları yapıldı.

-VERGİ BAŞMÜFETTİŞLİKLERİNE ATAMA-

Vergi Başmüfettişliklerine Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir İdaresi Daire Başkanı Fahrettin Özdemirci ile Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir İdaresi Grup Başkanı Musa Kazım Ünver atandı. Vergi Müfettişliklerine ise Halil Pak, Ali Rıza Tatar ile Selahattin Başkal’ın atamaları yapıldı.

-AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANI CAN OLDU-

Adalet Bakanlığı, Bakanlık Yüksek Müşavirliğine Adnan Boynukara’nın ataması yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bakanlık müşavirliğine Adnan Tan getirildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı’na, Doç. Dr. Mustafa Can’ın atanırken, Bakanlık Müşavirliğine, Şafak Akın, Mustafa İlker Ulu, Mehmet Abdullah Aksoy ve Fayık Yıldırım’ın ataması gerçekleştirildi.

-MEB MÜSTEŞAR YARDIMCISI YILMAZ OLDU-

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşar Yardımcılığına Zübeyir Yılmaz atandı. MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğüne Hikmet Çolak’ın ataması yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü I. Hukuk Müşavirliğine Mehmet Kaya atanırken,

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Hakan Dulkadiroğlu atanırken, Personel Dairesi Başkanlığına İsmail Oral’ın, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığına Arslan Erkan’ın ataması yapıldı.

Bu haber 609 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,125 µs