En Sıcak Konular

Ertuğrul Sağlam transferi doğruladı

26 Aralık 2011 16:07 tsi
Lig'de sezonun ilk yarısında ortaya koyduğu performansla dökülen Bursaspor'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor.

Sezonun ilk yarısında özellikle hücum bölgesinde ciddi sıkıntı yaşayan Bursaspor'da gözler şu anda Brezilyalı golcü Bobo'nun üzerine çevrildi.

Bobo'nun transferi için yoğun çaba harcayan Bursaspor'da yaşanan gelişmeleri teknik direktör Ertuğrul Sağlam da doğruladı ve "Bobo'nun transferi yüzde 50, yüzde 50" dedi.

Bobo ile yakından ilgilendiklerini belirten Sağlam, "Transfer döneminde bir hücum oyuncusu ve bir de kanat oyuncusu alacağız. Bobo bir süredir görüşme halinde olduğumuz bir oyuncu ve şu anda bazı gelişmeler yaşanıyor. Bobo, ailesiyle beraber Türkiye'ye gelmek istiyor ancak şu anda bu transfer sürecinde en büyük engel mali sebepler. Bu sebeplerin aşılması halinde transferin bir sonuca ulaşacağını düşünüyorum. Şu anki durum itibariyle baktığımız zaman Bobo'nun transferinin yüzde 50, yüzde 50 olduğunu söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

Bursaspor'da Bobo konusunda sıcak gelişmeler yaşanırken; diğer bir yandan da Federico Insua'nın durumu da belirsizliğini koruyor. Bursaspor'un hukuk işlerinden sorumlu üyesi Öztürk Yazıcı, Insua'nın sözleşmesinin feshedilmediğini ve Arjantinli futbolcunun hala Bursaspor'un futbolcusu olduğunu söyledi.

Insua için yurt içi ve yurt dışından bazı tekliflerin olduğunu belirten Yazıcı, "Insua şu anda bizim futbolcumuz ve gelen bazı teklifler var. Ancak bu teklifler bizim talep ettiğimiz rakamları karşılamıyor. Yurt dışından bir takım ile pazarlık halindeyiz, istediğimiz rakamlar verilir, şartlarımız yerine getirilirse Insua'nın takımdan ayrılmasına izin verebiliriz. Aksi takdire Insua, Bursaspor'da kalacak ve takımımıza faydalı olmak için elinden geleni yapacak" ifadelerini kullandı. 

Bu haber 600 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,922 µs