En Sıcak Konular

Güneş: Kabullenmem mümkün değil

20 Aralık 2011 14:56 tsi
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bordo - mavili kulübün internet sitesinden taraftarlara seslendi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, puan cetvelindeki sıralamada bulundukları konumu kabullenmelerinin mümkün olmadığını bildirdi.

Güneş, bordo - mavili kulübün internet sitesinden taraftarlara yönelik yaptığı açıklamada, “Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısının son haftasına girildiğinde takımımızın puan cetveli itibariyle sıralamada bulunduğu konumu kabullenmemiz mümkün değildir.'' diyerek, şunları söyledi:

''Teknik sorumlu olarak ekibimizin bugün itibariyle oynadığı oyundan da, aldığı sonuçlardan da memnun değilim. Farklı bir lig statüsü içerisinde, yoğun maç trafiği nedeniyle lig ve Şampiyonlar Ligi maçlarının üst üste gelmesinin performansımızı olumsuz yönde etkilediğini düşünüyorum. Dolaysıyla beklenenin altında kaldık ve hepimiz çok üzüldük.”

Göreve ilk geldiği gün paylaştığı gibi takımın sembolü ve gururunun her zaman için taraftarları olduğuna değinen tecrübeli teknik adam, bordo - mavili taraftarlara da şöyle seslendi:

“Sizlerin takım sevgisi, desteği ve tahriklere kapılmadan sergileyeceğiniz örnek duruş bu zorlu süreci aşmamızda önemli rol oynayacaktır. Gün, sağduyulu ve soğukkanlı olmayı gerektirmektedir. Elbette fair-play'in dışına çıkmadan, kurallara bağlı kalarak eleştiri yapmalı ve hakkımızı aramalıyız. Ayrıca sükunetimizi kaybetmeden yanlışları ortaya koyup kendimizi de sorgulayabiliriz. Ama bu noktada ölçüyü dikkatli belirlemeliyiz.”


SONUÇLARIN SORUMLUSU BENİM

Takım sorumluluğunu taşıyan kişi olarak elde edilen başarısız sonuçların sorumlusu olarak da kendisini gördüğünü ifade eden Güneş, “Bu süreçten en sağlıklı nasıl çıkmamız gerekiyorsa yeri geldiğinde bu doğrultuda gereken tavrı göstereceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın. Bu aşamada işimizi iyi ve özveriyle yapmamızın yanı sıra Trabzonspor’un başarısı için hangi kararın alınmasını gerekiyorsa bunu rahatlıkla alacağımız da bilinmelidir. Geleceğe yönelik vereceğimiz kararlarda duygularımızın esiri olamayız.” ifadelerini kullandı.

Güneş, Trabzonspor'un bugünlere yıllarca büyük bedeller ödeyerek geldiğini ama bunlara rağmen hiçbir zaman doğru yoldan sapmadığı, yeri geldiğinde de tepkisini gösterdiğini kaydetti.

Sahada alınan sonuçların her zaman değişebileceğinin altını çizen başarılı çalıştırıcı, şu uyarılarda bulundu:

“Ancak bunun üzüntüsü içerisinde bize yakışmayacak davranışlarda bulunmamalıyız. Trabzonspor’un haksızlığa uğradığı noktada ilgili kurumlara gerekli uyarıların ve eleştirilerin yapıldığından ve yapılacağından da kimsenin endişesi olmasın. Geçmişte, yaşadığımız haksızlıklardan sıyrılıp nasıl yeni başarılar inşa ettiysek bundan sonra da aynısını yapabilecek gücümüz vardır.

Takım olarak da, şehir olarak da kanunsuz işlerin içinde hiçbir zaman bulunmadık, bulunmayız da. Bugüne kadar nasıl düzgün gelmişsek bundan sonra da aynı vakur ve sağduyulu tavrımızla yolumuza devam edeceğiz. Ancak bizim bu onurlu duruşumuz başkalarının da bize haksızlık yapmasını gerektirmez. Kimse bizi kötü niyetlerine alet etmek istemesin. Camia olarak eksiklerimizi görmeli ve bunları giderebilmek için güçlü olmalıyız.”

Şimdi taraftarlarının her zamankinden daha fazla desteğine ihtiyaçları olduğunu hatırlatan Güneş, onların da bunu kendilerinden esirgemeyeceğine yürekten inandığını sözlerine ekledi.

CİHAN 

Bu haber 580 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,624 µs