En Sıcak Konular

'AK Parti'nin başarısının altında inanç yatıyor'

15 Haziran 2007 09:35 tsi
'AK Parti'nin başarısının altında inanç yatıyor' AK Parti'nin İstanbul birinci bölge milletvekili adayları, Kadıköy İlçe Başkanlığının düzenlediği yemekle tanıtıldı. Yemekte konuşan Günay, ''AK Parti'nin başarısının altında inanç yatıyor. Halka inanç, demokrasiye inanç'' dedi.

Bostancı Greenpark Otel'deki yemekte konuşan İstanbul birinci bölge ikinci sıra milletvekili adayı Ertuğrul Günay, Cumhuriyet tarihinin en uzun süreli tek parti iktidarını sürdüren AK Parti'nin bu başarısının altında ne bulunduğunu teşkilat çalışmalarına katılınca gördüğünü ve bunun ''inanç' olduğunu söyledi.

Günay, ''AK Parti'nin başarısının altında inanç yatıyor. Halka inanç, demokrasiye inanç'' dedi.

AK Parti saflarına, partiyi ulusal birlik ve bütünlük açısından güvence olarak gördüğü için katıldığını belirten Günay, ''Türkiye'de demokrasi ve ulusal bütünlük açısından güvence gördüğüm AK Parti saflarında bulunduğum için gurur duyduğumu sizinle paylaşıyorum'' diye konuştu.

İstanbul birinci bölge üçüncü sıradan milletvekili adayı Edibe Sözen de Türkiye'nin AK Parti iktidarı döneminde ekonomik, sosyal ve siyasi anlamda istikrar kazandığına dikkati çekerek, ''Türkiye'de istikrarın, güvenin adı AK Parti'dir'' dedi.

Milletvekili adaylarından Hüseyin Besli, ''Kan ve terör üzerinden siyaset yapılamayacağını bu seçim döneminde anlatmamız, yapılacak en önemli iştir'' diye konuştu.

İsmet Uçma da ''Şehit kanı üzerinden siyaset yapanlar bu kanda boğulup giderler. Onları uyarmak bizim görevimizdir'' dedi.

Yemekte, İstanbul birinci bölge milletvekili adayı Abdülkadir Abamor, Kadıköy İlçe Başkanlığı görevini Muharrem Ödemiş'e devretti.

Yemeğe, milletvekili adayları Nusret Bayraktar, Özlem Piltanoğlu Türköne, Hasan Kemal Yardımcı, Rahime Akdoğan, Talat İçöz ve Mehmet Sekmen de katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç da gönderdikleri mesajlarla milletvekili adaylarını kutladılar.

''HEDEF; EKONOMİK, SİYASAL, SOSYAL DÖNÜŞÜM''

Yemekte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Edibe Sözen, tek başına iktidara gelmiş bir parti olduklarını hatırlatarak, başta sağlık, ulaşım, enerji politikaları alanında verilmiş sözleri bulunduğunu kaydetti.

Sözen, ''Hedefimiz; ekonomik, siyasal ve sosyal dönüşümü sağlamak'' dedi.

Türkiye'yi dönüştürmeye inanmış bir parti olduklarını ifade eden Sözen, seçim sonucunda bu hedeflerini yerine getireceklerini belirtti.

''Sosyal politikalarda, insanın mutluluğunu ve refahını sağlayacak politikalar bizim ana hedeflerimizdir'' diyen Sözen, sosyal istikrara ilişkin seçim beyannamesi hazırlandığını, söz konusu metnin bu hafta kamuoyuyla paylaşılacağını kaydetti.

Sözen, bir iletişim bilimci olarak yapmak istedikleri arasında kurumsal ve görsel iletişim alanlarında revizyon gerçekleştirmek olduğunu belirterek, ''Böyle bir revizyon gerçekleştirilirse, ben bunun mimarlarından olmak isterim'' dedi.

''Her ne kadar sözlü kültürü başarılı kullansak da görsel kültürü başarılı kullanamıyoruz'' diyen Sözen, ''Şiddet haberleri gibi insanların hayatlarını alabora eden yayınların dışında daha ikna edici görsel ürünlerin kullanılmasından yanayım'' diye konuştu.

AK Parti'nin tek başına iktidar olacağını ifade eden Sözen, ''Bu, kuru bir beklenti değil. Birçok rasyonel değerlendirme, kamuoyu araştırması, insanlarla görüşmeler sonucu bunu rahatlıkla söyleyebiliyoruz. AK Parti tek başına iktidar olacak'' şeklinde konuştu.

zaman



Bu haber 386 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,634 µs