En Sıcak Konular

Başkan Kocaoğlu: Hesap soracağım

23 Kasım 2011 11:08 tsi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sabah ESHOT Genel Müdürlüğü'ne giderek, yöneticilerin gözaltına alınmasından dolayı çalışanlara moral verdi.

Dünkü (22 Kası) ikinci dalga operasyonun ardından toplu ulaşım hizmeti veren belediye kuruluşlarının iş yavaşlatacağı söylemlerine itibar edilmemesini isteyen Kocaoğlu, "Bu yönde propaganda yapan ya da iş aksatanlardan ben hesap soracağım." dedi. ESHOT'un yanısıra Kocaoğlu'nun çağrısına uyan İZULAŞ, İzmir Metrosu ve İZDENİZ'de de seferler aksamadan devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon haberini alır almaz Paris'teki EXPO 2020 temaslarını yarıda keserek dönen Başkan Kocaoğlu, sabah erken saatlerde ESHOT Genel Müdürlüğü'ne giderek teknik ve idari personelin yanısıra şoförlerle görüştü. Operasyondan sonra ulaşımda aksamalar olacağı yönündeki söylemlerin gerçeği yansıtmadığını savunan Kocaoğlu, ESHOT çalışanlarına, "İş yavaşlatma yok. Bu yönde propaganda yapan ya da iş aksatanlardan da ben hesap soracağım. Vatandaşlarımıza bu dönemde daha seri, daha dikkatli hizmet vermemiz gerekiyor. Bizden beklenen bu." diye seslendi. İş yavaşlatma benzeri eylemlerin aksine, daha yoğun çalışılmasını isteyen Kocaoğlu, şunları kaydetti: "Atölyelerde bekleyen aracımız kalmayacak. Bu oyuna gelmeyeceğiz. Mesai mefhumu olmadan, yoğun bir şekilde çalışacağız. Değil hizmet aksatmak, tam tersine daha çok çalışacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi, örnek bir belediyedir. Gözaltına alınan arkadaşlarımızın da en kısa sürede özgürlüklerine kavuşacağına inanıyorum."

cihan

Bu haber 604 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,964 µs