En Sıcak Konular

DP seçim çalışmaları için kolları sıvadı

12 Haziran 2007 14:51 tsi
DP seçim çalışmaları için kolları sıvadı Anavatan Partisi ile birleşme ve ittifak hayallerinin suya düşmesinin ardından seçime tek başına giren Demokrat Parti, aday listelerinin de tamamlanmasıyla seçim çalışmaları için kolları sıvadı.

Ağar’ın seçim miting programı netleşirken, seçim startı da 20 Haziran'da Antalya'da verilecek. Seçime kadar toplam 26 ilde miting yapacak olan Ağar, 18 Haziran’da ise İstanbul’da yapılacak tanıtım toplantısı ile Türkiye geneli adaylarını tanıtacak.

Demokrat Parti seçim hazırlıklarına başladı. Aday listelerinin YSK’ya sunulmasının ardından ilk iş olarak DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın miting programı belirlenirken, Ağar’da 20 Haziran’dan itibaren yollara düşecek. İlk miting ise 20 Haziran’da Antalya’da yapılacak. DP’nin miting programına göre, 20 Haziran’daki Antalya mitingini 21 Haziran’da Niğde, 23 Haziran Tekirdağ mitingleri izleyecek.

GÜNEYDOĞU’DA İKİ MİTİNG YAPACAK

Seçim nedeniyle hergün bir ilde miting yapacak olan Ağar, 24 Haziran’da ise Güneydoğu’daki ilk seçim mitingini gerçekleştirecek. 24 Haziran’da Şanlıurfa’da seçmene hitap edecek olan Ağar, 25 Haziran’da Afyon’da olacak.

Ağar, Güneydoğu mitinglerinin ikincisini ise 26 Haziran’da Mardin’de yapacak. Seçim çalışmaları çerçevesinde toplam 26 ilde miting gerçekleştirecek olan DP Genel Başkanı Ağar, 27 Haziran’da Kocaeli, 28 Haziran’da Kırıkkale, 30 Haziran’da Aydın, 1 Temmuz’da Hatay, 2 Temmuz’da Zonguldak, 3 Temmuz’da Eskişehir, 5 Temmuz’da Manisa, 7 Temmuz’da Trabzon, 8 Temmuz’da Bursa, 9 Temmuz’da İzmir, 10 Temmuz’da Adana, 11 Temmuz’da Aksaray, 12 Temmuz’da Samsun, 14 Temmuz’da Sakarya, 15 Temmuz’da Balıkesir, 16 Temmuz’da Giresun, 17 Temmuz’da Denizli, 19 Temmuz’da Konya, 20 Temmuz’da da Edirne’de seçmene seslenecek ve oy isteyecek.

SON MİTİNG ELAZIĞ’DA

Ağar’ın seçim öncesi son mitingi ise 21 Temmuz’da kendi seçim bölgesi Elazığ’da olacak. 3 Kasım seçimlerinde bağımsız aday olarak Elazığ’dan Meclis’e giren Ağar, bu kez kendisini Meclis’e taşıyan Elazığ seçmeninden Demokrat Parti’ye oy isteyecek.

ADAY TANITIMI 18 HAZİRAN’DA

Demokrat Parti aday tanıtımı için de kolları sıvadı. Seçim çalışmaları çerçevesinde aday tanıtımı 18 Haziran’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. Toplantıda Ağar, Türkiye genelindeki milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıtacak.

gerçekgündem



Bu haber 288 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,463 µs