En Sıcak Konular

Şener: Belki de geri dönmem

11 Haziran 2007 16:24 tsi
Aday olmama kararının siyasete güvenini yitiren toplumda umut oluşturduğunu belirten Başbakan Yardımcısı Şener, siyaset dışındaki hayatını daha çok severse geri dönmeyebileceğini söyledi.

NTV’de Çiğdem Anad ile Kürşat Başar’ın sunduğu “Siyaset Hakkında Her Şey” adlı sohbet programının ilk konuğu, seçimlerde aday olmayacağını açıklayan Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener oldu.

Adaylığının en çok istendiği bir dönemde seçime girmeme kararı aldığını belirten Şener, doğru bir şey yaptığını düşündüğünü ve bu kararından memnun olduğunu söyledi. Şener, “Elimdeki bir şeyi istemiyorum diye reddettim. Her zaman insanlığa ulaşmak elde etmekten veya elde ettiklerinizi çoğaltmaktan geçmiyor. Bazen elinizde olanları terk etmeyi bileceksiniz” diye konuştu.

Kararının siyaseti bıraktığı anlamına gelmediğini yineleyen Şener, siyasetsiz bir hayatı daha çok sevebileceğini söyledi. Şener, “Ara vereceğim. Bu ara dönemde tekrar siyasete bakacağım. Eksiklerim vardır, bu eksiklikleri nasıl tamamlayacağım diye düşüneceğim. Muhtemelen siyaset dışındaki hayatı daha çok seveceğim. Tekrar dönmeyebilirim ama bu yolu kapatmadım” dedi.

“ANLIK BİR KARAR DEĞİLDİ”

22 Temmuz seçiminde aday olmama kararının anlık bir karar olmadığını, uzun yıllara dayandığını belirten Şener, “Hayatta tek bir olaya istinaden bu tür kararlar vermem. Son birkaç yıldır zaten dönemin sonunda milletvekilliğini bırakacağımı söylüyordum. Aile içinde de konuşıyorduk, eşim ve çocuklar bıramamı istiyordu. Hatta ilk tebrik eden de oğlum oldu” diye konuştu.

NTV
 



Bu haber 487 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,858 µs