En Sıcak Konular

CHP Ankara milletvekili adayları tüm ilçeleri dolaşacak

11 Haziran 2007 15:48 tsi
CHP'nin Ankara milletvekilli adayları hafta içinde bütün ilçeleri dolaşarak halkla buluşacak. Seçmenle bire bir ilişki kurmayı hedefleyen adaylar, hedef ve amaçlarını anlatacak. Adaylar tüm ilçeleri dolaşacak...

CHP’nin Ankara milletvekilli adayları hafta içinde bütün ilçeleri dolaşarak halkla buluşacak. Seçmenle bire bir ilişki kurmayı hedefleyen adaylar, hedef ve amaçlarını anlatacak.

Seçim bildirgesi hazırlıklarını sürdüren CHP’de hafta sonunda Genel Merkez’de bir araya gelen Ankara adayları, alana çıkmaya hazırlanıyor.

Ankara İl Başkanlığı tarafından organize edilen tanışma toplantısında adaylara, seçmenlere karşı nasıl davranacakları ve seçim stratejileri hakkında bilgiler verildi. Toplantının ardından, Ankara 1. ve 2. Bölge milletvekili adayları hep birlikte bütün ilçeleri dolaşma kararı aldı. Ankara turu hafta içinde yapılacak.

Bildirge çalışmaları sürüyor

Öte yandan CHP kurmaylarının bir süredir üzerinde uğraştığı seçim bildirgesine dönük çalışmalar da sürüyor. Bu hafta bitirilmesi planlanan bildirgeye son şeklini, CHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özyürek, Genel Sekreter Yardımcıları Algan Hacaloğlu, Oğuz Oyan, DSP kökenli adaylar Prof. Dr. Hüseyin Pazarcı, Emrehan Halıcı ve Harun Öztürk verecek.

Hafta içinde toplanması beklenen CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısında seçim bildirgesinin karara bağlanacağı ve kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.

Bildirgede, Türkiye’nin bütün sorunlarına, çözüm önerileriyle birlikte yer verileceği kaydedildi. Bildirgede, her yıl 1 milyonun üzerinde kişiye istihdam yaratacak projeler, üniversite öğrencilerine dönük bursların yeniden yapılandırılması, tarımda uygulanacak yeni KDV oranları, IMF politikalarına ilişkin düzenlemeler, bankalardaki yabancı paylarının sınırlandırılması ve asgari ücretlilerin vergiden muaf tutulması gibi pek çok konunun yer alacağı kaydedildi.

cafesiyaset.com



Bu haber 425 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,717 µs