En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu neye uğradığını şaşırdı

9 Kasım 2011 13:24 tsi
Kılıçdaroğlu'na taksiciden 'Oy kullanmadın?' sitemi...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'nde taksicilerle bayramlaştı. Kılıçdaroğlu ile bir taksici arasında ilginç bir 'oy kullanmama' diyaloğu yaşandı. Taksicilerden destek isteyen Kılıçdaroğlu, beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Taksiciler Kooparatifi Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Karataş, "Bize bir şey bulmayın. Sen oy kullanmadın, ben gittim çoluğumu çocuğumu sabah yataktan kaldırdım başkanım." dedi.Kılıçdaroğlu, partisinin tutuklu vekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'ı ziyaret etmek için İstanbul'a geldi. Kılıçdaroğlu'nu Atatürk Havalimanı'nda CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, milletvekilleri ve partililer karşıladı.

Kılıçdaroğu, daha sonra taksicilerle bayramlaşmak üzere Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ne gitti. Burada taksicilerle bayramlaşan CHP heyeti kooparatife girerek çay içti, taksicilerle sohbet etti. Taksiciler Kooparatifi Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Karataş'la Kılıçdaroğlu arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Karataş, kendilerine sahip çıkılmasını istedi. Buna karşılık, "Biz size sahip çıkacağız ama siz de bize sahip çıkacaksınız." diyen Kılıçdaroğlu, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Karataş, "Elimizle yüzümüzle geldik. Bize bir şey bulmayın. Sen oy kullanmadın, ben çoluğumu çocuğumu sabah yataktan kaldırdım başkanım." dedi.

Buna karşılık Kılıçdaroğlu ise, oy kullanmadığı seçimin referandum olduğunu söyleyerek bu sözü alkışladı. Kılıçdaroğlu, "Güzel güzel." diyerek konuyu kapattı.

KILIÇDAROĞLU: YAPMA! ŞİMDİ ANLATIRSAN SENİ DE SİLİVRİ'DE ZİYARET ETMEYELİM

Taksicilerin sıkıntılarından bahseden Karataş, "Yaklaşık 2 bin şoför burada ekmek yiyor. Ağır şartlar altında çalışıyoruz. Korsana gelince sokak aralarında mahalle aralarında olur da bu havaalanında gümrüğün içerisinde adam soyuyorlar. Ben daha neler konuşacağım da burada basın Ankara'ya şey yapa, biz de burada yerimizden oynarız diye her şeyi anlatmıyoruz." diye konuştu. Kılıçdaroğlu ise, "Yapma! şimdi anlatırsan seni de Silivri'de ziyaret etmeyelim." karşılığını verdi.

cihan

Bu haber 952 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,542 µs