En Sıcak Konular

'O listeye yuh olsun'

31 Ekim 2011 20:31 tsi
'O listeye yuh olsun' "Sizler ne kadar kendinizi zorlasanız da, ne kadar "Bizler hala etkiniz" diyerek topluma şekil vermeye çalışsanız da, şunu çok iyi bilin: ARTIK YOKSUNUZ ve bize "var diye" dayattığınız başta "bölücübaşınız", asla bu toplum için "kabul edilebilir"

Habertürk'ten Yiğit Bulut, 'Hürriyet'in 4 Yüzü' ekibi olarak 'Türkiye'de yaşayan en etkili isimler'i kendilerince seçen Enis Berberoğlu, Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin ve Ahmet Hakan'ı eleştirdiği bugünkü yazısında"'Teröristbaşını' Türkiye'nin en etkili 10 listesine sokanlara YUH OLSUN!" dedi.

-Artık gelecek sene de 1 Numara yaparsınız!-

"Dün bir gazetede korkunç bir başlık vardı. Türkiye'nin 'en etkili 10' listesini yapmışlar ve Ertuğrul Özkök'ün "Türkiye'nin kaderiyle oynayan adam" diye nitelediği "bölücübaşını" listeye almışlar!" diyen Bulut, bir felaket ve manipülasyon olarak değerlendirdiği liste için, "Ne güzel alıştırma değil mi; bu sene ilk 10 içinde sondan içeri alırsın, seneye ve daha sonraki yıllarda "1 numaraya" kadar çıkarırsın! Türk halkı da böylece fikre alışır, sen de bu arada "Bu adam evine çıksın, ne zararı var, siyaset yapsın" tezini ısıtmaya başlarsın! Bu medya grubu, bu topluma "şekil verme" denemelerinde aldığı darbelerden hiç akıllanmamışa benziyor! Hala " toplu terziliği", "siyaset- sosyoloji mühendisliği" peşindeler. Hala Almanya'da " baskı tesisi açılışı yaptıklarını " sanıyorlar!" dedi.

Ümit Boyner'in listeye girmesini de eleştiren Bulut, "Bölücübaşı kısmı "tam bir rezillik ve aşırıya kaçan bir deneme" olmakla birlikte "Ümit Boyner'in listeye girmesi de" ayrı bir DENEME! Eğer bu ülkede "Ümit Boyner'in sokakta 1 sandalye karşılığı, şu kaldırımı şuradan geçirecek gücü" ve 100 kişi üzerinde etkisi varsa, adımı değiştirip sokaklarda "Ben deliyim" diye bağırmaya hazırım! Ama amaç belli, Türk halkına hala şu mesaj verilmeye çalışılıyor. Bizler yani "establishment" veya başka bir deyişle "yerleşik düzen", hala bu ülkede çok etkiliyiz ve biz ne dersek o olur!" diyerek eleştirilerini yöneltti.

-Basının gücünü kullanıp skandal isimleri pazarlıyorlar-

Bulut, Hürriyet ekibinin basın ve basının gücünü kullanarak 'skandal' isimleri pazarladığını ifade ederek, "O listede yer alan "skandal" ismiler ve onların " listenin yarısı doğru yapıldıktan sonra" arkalarına bilinçli bir şekilde yerleştirilerek, ilk isimlerin gölgesine saklanarak "etkili diye pazarlanmaları", Basın ve basının gücünü kullanma adına; korkunç!" dedi.

"Ey kendini "yerleşik düzen" sananlar ve onların medyası, size sesleniyorum" diyen Bulut, "Sizler ne kadar kendinizi zorlasanız da, ne kadar "Bizler hala etkiniz" diyerek topluma şekil vermeye çalışsanız da, şunu çok iyi bilin: ARTIK YOKSUNUZ ve bize "var diye" dayattığınız başta "bölücübaşınız", asla bu toplum için "kabul edilebilir" olmayacak!" dedi.

Bu haber 1,287 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,003 µs