En Sıcak Konular

G.Antepspor'dan G.Saray açıklaması...

25 Ekim 2011 13:19 tsi
Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, zorlu Galatasaray maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, Gençlerbirliği galibiyetiyle oyuncuların üzerinden psikolojik olarak büyük bir baskının kalktığını söyledi. Genç çalıştırıcı, yarın deplasmanda karşılaşacakları Galatasaray’ın da oyunlarını geliştirmek için iyi bir rakip olduğunu ifade etti.

Gaziantepspor, Celal Doğan Tesisleri’nde Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü. Futbolcuların oldukça moralli olduğu antrenmanda, teknik direktör Abdullah Ercan, oyuncularla yakından ilgilendi. Yarın karşılaşacakları maç öncesinde basın mensuplarına da açıklamalarda bulunan genç teknik adam, “Gençlerbirliği karşısında galip geldiğimiz için oyuncuların üzerinden büyük bir baskı kalktı. Bölüm bölüm de iyi oynadık. Ama tam anlamıyla da iyi oynadığımız söylenemez. Şimdi çok fazla dinlenme şansımız olmadan, bu fikstür gereği çarşamba akşamı Galatasaray ile oynayacağız. Zorlu bir maç olacak. Aldığımız galibiyetin anlam kazanabilmesi için, Galatasaray’a karşı iyi oynayıp galip gelip en azından beraberlik almak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Galatasaray, oyunumuzu daha da geliştirmek için iyi bir rakip bizim için.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın ardından da Cumartesi günü Trabzonspor maçına çıkacaklarını kaydeden Abdullah Ercan, diğer takımlara göre az dinlendiklerine dikkat çekti. Genç hoca, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Belki, Trabzon’un Avrupa Kupası maçı var diye böyle bir organizasyonun içine girdiler ama baktığın zaman bize biraz süre açısından daha fazla zaman tanıyabilirlerdi. En azından biz bu maçımızı biz cumartesi öğlen ve ya pazar öğlen oynayabilirdik. Ama bu saatten sonra bunları konuşacak durumda değiliz. Biz en iyi şekilde Galatasaray maçına yüzde 100 hazır olmaya çalışacağız. Ama düzenleme bizim için biraz sıkıntılı.”

Gaziantepsporlu futbolcu Serdar Kurtuluş da Gençlerbirliği karşısında aldıkları galibiyetin önem kazanması için Galatasaray maçından da puan ya da puanlarla dönmeleri gerektiğini vurguladı. Tecrübeli oyuncu, “Galatasaray maçının ardından Trabzonspor maçını içeride oynayacağımız iki tane gerçekten zorlu bir maç var. Yani umarım, Gençlerbirliği galibiyetiyle bundan sonraki galibiyet serimiz başlar. İstanbul’a da zevk veren bir futbol oynamak için gidiyoruz. Puan almak için gidiyoruz. Umarım her şey bizim lehimize olur.” değerlendirmesinde bulundu.

Kırmızı siyahlı takımın file bekçisi Karcemarskas ise Galatasaray ve Trabzonspor maçlarının çok zorlu olacağını belirterek, “Büyük takımlara karşı oynayacağız. Ama baktığınız zaman oynadığımız son 3 hafta, oynadığımız ilk 4 haftaya göre daha iyi ve bence oynadığımız her maç daha da iyiye gidiyor. Şimdi önümüzdeki ilk maçta da eğer bu iyiye giden trendimizi devam ettirirsek, bu maçlardan ben iyi sonuçlarla ayrılacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Bu haber 669 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,201 µs