En Sıcak Konular

Antalya'da CHP'li başkanlar kavgası

21 Ekim 2011 13:52 tsi
Konyaaltı’ndaki 5 binlik bir planda turistik alanın konut alanına dönüştürülmesi Antalya'yı karıştırdı. Karar, CHP'li iki belediye başkanını karşı karşıya getirdi. Başkanlar kavgaya tutuştu.

sıcakgündem.com'un haberindeki iddialara göre; Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni de yöneten CHP'nin başkanları Antalya'nın en önemli gelir kaynağı olan turistik alanlarının konut alanına dönüştürülmesi sonrası karşı karşıya geldi. Mustafa Akaydın'ın kendisinin de desteklediği karara tepki gösteren başkanı belediye meclisinde azarladı.

PLAJ BİRİLERİNE PEŞKEŞ Mİ ÇEKİLİYOR?

Daha önce Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Batı Çevre Yolu kavgası yaşayan Akaydın, şimdi de Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ile kavgaya tutuştu.

Haberdeki iddialara göre, Konyaaltı’ndaki 5 binlik bir planda turistik alanın konut alanına dönüştürülmesi olayına karşı çıkan Evcilmen'e Akaydın, “Sen benim muhatabım değilsin” dedi. Bu sözler sonrası sert tartışmaların yaşandığı görüşmede Akaydın agresif tavırlarını devam ettirdi.

Kulislerde, "Plajın birilerine peşkeş çekileceği" iddiaları konuşuluyor. CHP’li iki belediye başkanının alenen ‘sen benim muhatabım değilsin’ tartışmasının içerisine girmesinin ardında rant kavgası olduğu iddia ediliyor.

ORTAK KARAR ALAMIYORLAR

Akaydın'ın göreve gelmesinden sonra kararlarını tek başına alması ortak karar almayı da zorlaştırıyor. Aynı partiden olmalarına rağmen il başkanı başkanlığında toplanan Belediye Başkanları bir türlü ortak bir karara imza atamıyor.

AÇILIŞA GRUP HALİNDE GELDİLER

CHP'nin önceki dönem Milletvekili olan Hüsnü Çöllü’nün, mağaza açılışına katılan CHP'li Belediye Başkanları açılışa gruplar halinde geldi. Daha önce şiddetli kavga yaşayan Akaydın ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile açılışa katıldı. Açılışa geleceği önceden bilinmesine rağmen CHP eski Genel başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal'ın katılımı beklenmeden, mağaza Vali Ahmet Altıparmak tarafından açıldı.

BAYKAL İSE EVCİLMEN İLE AÇILIŞA GELDİ

Akaydın'a tavır aldığı izlenimi veren Deniz Baykal'da açılışa Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ile katıldı. Baykal gelir gelmez aşağıda bekleyen CHP’nin eski vekilleri, vekil adayları, il yöneticileri, meclis üyeleri ve partiye uzun yıllardır hizmet veren kişilerle sohbet etmeden yukarı kattaki protokol üyelerinin yanına çıkması dikkat çekti.

Bu bölümde bazı CHP'lilerin Baykal'ın ön kapıdan girmesinin hemen ardından yan kapıdan tören alanını terk etmesi gözlerden kaçmadı.

www.sicakgundem.com

Bu haber 800 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,568 µs