En Sıcak Konular

Fadıl Akgündüz'den Erdoğan'a hodri meydan

4 Haziran 2007 13:26 tsi
2002 seçimlerinde Siirt'ten bağımsız milletvekili seçildikten sonra JETPA holdingte dolandırıcılık iddiasıyla vekilliği düşürülüp hapse atılan Fadıl Akgündüz, bir basın açıklaması yaparak yerine seçilen Başbakan Tayyip Erdoğan'ı tekrar Siirt'ten aday o

SAYIN ERDOĞAN’I ER MEYDANINA DAVET EDİYORUZ.

9 Mart 2003 günü %85 gibi Türkiye rekoru olan, ezici bir oy oranı ile üç milletvekilliğinin üçünü de AKP’ye kazandırarak, biz Siirt halkı, Sayın Erdoğan’ın Başbakan olmasını sağladık.

28 Mart 2004 günü yapılan Belediye seçimlerinde de %54 gibi, AKP’nin bile beklemediği rekor bir oy oranı ile Sayın Erdoğan’ın bizden özellikle seçilmesini rica ettiği Mervan Gül’ü Siirt Belediye Başkanlığına seçtik.

Şimdi Sayın Erdoğan’a sesleniyor ve diyoruz ki:

Siirt halkı, evladını feda etmek pahasına da olsa, her isteğinizi fazlası ile yerine getirdi.

Ama ne yazık ki, 4.5 yıldır bize verdiğiniz sözlerin tutulması ve aldığınız görevler gereği doğal olarak vermeniz gereken hizmetlerin yerine getirilmesi hususunda, bizi hayal kırıklığına uğrattınız. Siirt halkının ve Doğu’nun acılı feryatlarına kulak tıkadınız. Cumhuriyet tarihinde Siirt’imizin eline geçen bir başbakan çıkarma fırsatı, ne yazık ki şahsınızda heba edilmiş oldu. Doğu halkı sizi tarih boyunca affetmeyecektir. Ama biz, yine de 22 Temmuz seçimleri için sizin mutlaka Siirt’ten aday olmanızı istiyoruz.

Sizi tekrar seçmek için değil, sizi bu defa Siirt’te sandığa gömmek için. Çünkü siz meclise gitmeyi de, başbakan olmayı da hak etmediğinizi bize gösterdiniz.

Özellikle Siirt’ten aday olmanızı istiyoruz. Çünkü bizim yaşadığımız hayal kırıklığı ve acıları, Türkiye’nin başka hiçbir ilindeki vatandaşlara yaşatmaya hakkınız olmadığını haykırıyoruz. Size artık inanmıyor ve güvenmiyoruz.

Kendi bölgesindeki seçmenin güvenini kaybettiği için oradan aday olma cesaretini gösteremeyen birisinin, ülkenin yönetimi için Başbakanlık ya da Cumhurbaşkanlığı görevlerine talip olma cesaretine de hayret ediyoruz.

Başbakan olmanız sürecinde benim siyasi haklarım elimden alınmış olabilir. Ama ben, Siirt seçim arenasında olacağım ve Sevgili Siirt’li hemşehrilerimle birlikte sizden hesap soracağız.

Yiğit düştüğü yerden kalkar demiştiniz. Ama unutmayın ki, o söz yiğitler için söylenmiştir. Halen yiğit olduğunuzu iddia ediyorsanız mutlaka Siirt’ten aday olmalısınız.

3 Haziran 2007

M.FADIL AKGÜNDÜZ

Sayesinde Başbakan Olduğunuz

Siirt Eski Milletvekili



Bu haber 818 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,392 µs