En Sıcak Konular

Uzan'dan ittifak iddialarına yanıt!

3 Haziran 2007 18:50 tsi
Uzan'dan ittifak iddialarına yanıt! Genç Parti lideri Cem Uzan, birkaç gündür Ankara kulislerinde yoğun olarak konuşulan, Genç Parti'nin 22 Temmuz seçimlerinde DP veya Anavatan'la işbirliği yapacağına ilişkin iddialara cevap verdi.

Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, DP ve Anavatan'la seçim ittifakı yapacaklarına yönelik iddialara noktayı koydu. Uzan, birkaç gündür Ankara kulislerinde Genç Parti'nin 22 Temmuz seçimleriyle ilgili DP veya Anavatan'la işbirliği yapacakları dedikodularının üretildiğini belirterek hiçbir parti ile işbirliği yapmayacaklarını kesin bir dille belirtti.

Cem Uzan "Ne DP ne Anavatan ne de başka bir siyasi partiyle işbirliği arayışımız ve görüşmemiz vardır" dedi. Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, ANKA'ya yaptığı açıklamada, partisinin Anavatan ya da DP ile seçim işbirliğine gideceği yönündeki iddiaları yalanladı.

Uzan, birkaç gündür Ankara kulislerinde Genç Parti'nin 22 Temmuz genel seçimleriyle ilgili olarak diğer bazı siyasi partilerle, özellikle DP veya Anavatan'la işbirliği yapacağına yönelik dedikodular duyduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Ben üç hafta kadar önce iki televizyon programında Genç Partinin 22 Temmuz genel seçimlerine herhangi bir partiyle işbirliği yapmadan gireceğini, işbirliği teşebbüslerinin netice vermediğini açıkladım. Şimdi de bu kararımızda hiçbir değişiklik yoktur.

Ne Demokrat Parti'yle ne Anavatan'la ne de diğer herhangi bir siyasi partiyle bir işbirliği arayışımız ve görüşmemiz vardır. Ancak bizim siyasi üslubumuzdaki tutarlılık belki Ankara'nın bazı alışkanlıklarına ters gelmekle beraber gayet şeffaf ve açık davrandığımızı bütün kamuoyu bilmelidir."

İttifak görüşmelerine ve arayışlarına kapalı olduklarını belirten Uzan, önümüzdeki 48 saat içerisinde ise siyasi kurumların dışında Genç Parti'ye kişisel olarak müracaatı olan, dürüstlüğünü ve kamudaki desteğini bildikleri bazı siyasetçilerin tekliflerini değerlendireceklerini de kaydetti.

haber10

 



Bu haber 316 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,487 µs