En Sıcak Konular

Bahçeli: Artık ihanet mızrağını çuvala sığdırmak mümkün değildir

18 Eylül 2011 13:38 tsi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MİT-PKK görüşmesine ait olduğu iddia edilen ses kayıtları konusunda, artık ihanet mızrağını çuvala sığdırmanın mümkün olmadığını söyledi.

Bahçeli, Oslo'da kurulan ihanet masalarının deşifre olmasının, AK Parti hükümetinin PKK ile yanak yanağa, diz dize olmasının somut bir delil kazandığını ileri sürdü.

MHP'nin geleneksel olarak düzenlediği Kızılcahamam kampı, Patalya Otel'de başladı. MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığındaki kampa, parti divan üyeleri, MYK üyeleri ve milletvekilleri katılıyor. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Bahçeli, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Verimli ve başarılı çalışmaların yapıldığını dile getiren Bahçeli, ülkenin sorunlarının detaylı ele alındığını ve izlenecek politikaların değerlendirildiğini ifade etti.

Toplantıda, görüş alış verişinde bulunulduğunu anlatan Bahçeli, genel seçimler sonrası ülkenin kaldığı sorunların değerlendirildiğini söyledi. Çok yönlü bilgilendirmeler yapıldığını ifade eden Bahçeli, Meclis çalışmaları konusunda da partinin yetkili organlarına bilgi verildiğini belirtti. Partinin, Meclis'in açılmasıyla izleyeceği stratejinin de belirginleştiğini söyleyen Bahçeli, 'önce ülkem ve millet' anlayışının gerekliliğini yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, ülkenin yangın içinden çıkılması için çalıştıklarını vurguladı.

Türkiye'nin, derin kökleri olan sorunları bulunduğuna dikkat çeken Bahçeli, ülkenin bugünkü manzarasında siyasetin kirlendiğini, ekonominin belinin büküldüğünü, toplumun baskı altına alındığını, devletin hırpalandığını, vatandaşın dışlandığını, milletin ayrışmanın girbadına kadar savrulduğunu ileri sürdü. Bunlara sessiz kalmanın eşyanın tabiatına aykırı olduğunu dile getiren Bahçeli, çok vahim hadiselerin sıradalantışırılmasını üzülerek izlediklerini ifade etti.

Başbakan'ın, Batının talimatıyla figüran haline geldiğini iddia eden Bahçeli, Türk devletinin tesir alanı gittikçe genişleyen bölücü tehditle karşı karşıya kaldığını savundu. Bahçeli, Oslo'da kurulan ihanet masalarının deşifre olmasının, AK Parti hükümetinin PKK ile yanak yanağa, diz dize olmasının somut bir delil kazandığını ileri sürdü. Gizli ses ve video kayıtlarıyla tuzak kuran iktidar partisinin, bu defa kendisinin aynı tuzağa düştüğünü savunan Bahçeli, ses kayıtlarının servis edilmesiyle maskenin düştüğünü iddia etti. Pazarlığın iki boyutu bulunduğunu belirten Bahçeli, bunların birinin terör örgütüyle kurulan görüşme, diğerinin ise konuşmanın mühtevası ve verilen mesajlar olduğunu iddia etti.

'Devletin terörü bitirmek için her türlü yolu dener' düşüncesinin de kepazelikten başka bir anlam taşımadığını dile getiren Bahçeli, artık ihanet mızrağını çuvala sığdırmanın mümkün olmadığını ifade etti. Bölücü terör örgütünü aklamaya ve görüşmeyi masum hale getirmek isteyenlerin ise örgütle aynı safta olduğunu savunan Bahçeli, kandan beslenen teröristler ile gizli görüşme yürütenlerin teröre teslim olduğunun birkez daha teşhis olduğunu ileri sürdü.

Bu haber 751 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,605 µs