En Sıcak Konular

Bu haberi okumadan yola çıkmayın

16 Eylül 2011 09:40 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesindeki duyuruya göre, Anadolu Otoyolunun Gerede-Gümüşova kesimi Bolu Batı Kavşağı ile Abant Kavşağı arasında derz yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılacak, İstanbul yönünden gelen taşıt trafiği Abant Kavşağından D-100 yoluna kontrollü olarak yönlendirilecek.

Torul-Gümüşhane yolunun 15-17'nci kilometreleri arasındaki sanat yapıları yapım çalışmaları nedeniyle Trabzon-Gümüşhane istikametindeki iniş şeridi trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer iki şeritten çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

Bafa Gölü-Milas yolunun 1-15'nci kilometreleri arasındaki Pınarcık ve Çamiçi Köyü Mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Ankara-Aksaray yolunun 43-51'nci kilometreleri arasında asfalt yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Akhisar-Manisa yolunun 10-13'ncü kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak verilecek.

Maçka-Torul yolunun 2'nci kilometresinde bulunan Zigana Tüneli'ndeki bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten ve kontrollü sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Akıncılar gişeleri ile Kızılcahamam kavşağının 1-8'nci kilometreleri arasında İstanbul-Ankara istikametinde üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 10 Ekim'e kadar yol trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü verilecek.

TEM Otoyolunun Gebze köprülü kavşağı-İzmit Doğu kavşağı arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle 15 Kasım'a kadar Güney taşıma yolundan (İstanbul-Ankara istikameti) hafta içi 22.00-07.00, Cumartesi günü 22.00-11.00, Pazar günü ise 24.00-07.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılarak ulaşım D-100 yolundan verilecek.

Ankara çevre otoyolunun Eskişehir kavşağı ile İncek kavşağı arasında Eskişehir-İncek istikametindeki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 5 Ekim'e kadar ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanacak.

Bozüyük Çevre Yolunun 8-10'ncu kilometreleri arasındaki yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 28 Ekim'e kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılacak, ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü olarak verilecek.

Kulu kavşağı-Cihanbeyli yolunun 0-61'nci kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Salihli-Uşak yolunun 40-43'ncü kilometreleri arasındaki Kula çıkışında asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanacak.

Kırşehir-Kayseri yolunun 13-48'nci kilometreleri arasındaki (Çalış-Kızılağıl) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten verilecek.

İzmir-Turgutlu yolunun 39-44'ncü kilometreleri arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 13'ncü kilometresindeki Cumapazarı mevkisinde köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak verilecek.

O-2 otoyolunun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Harp Akademileri Tüneli-Kavacık kavşağı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü arasında orta refüjünde direk yenileme çalışmaları nedeniyle 21 Ekim'e kadar 23.00-05.00 saatleri arasında (Cumartesi-Pazar günleri 10.00'a kadar) bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 7-13'ncü kilometreleri arasındaki heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım ağır tonajlı araçlar için Zonguldak-Devrek-Mengen, diğer araçlar için ise Üniversite Hastanesi güzergahından sağlanacak.

Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunun 188-223'ncü kilometreleri arasında bulunan Taşoluk, Ayran, Kızlaç ve Aslanlı tünellerinin bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 15 Ekim'e kadar her iki yönde zaman zaman bazı şeritler trafiğe kapatılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19'ncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevki, Boğayokuşu Mevki ve Karaltı Mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılacak, ulaşım kontrollü olarak verilecek.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87'nci kilometreleri arasındaki bazı kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56'ncı kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 35-44'ncü kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak, küçük tonajlı araçlar için trafik, Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan sağlanacak.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52'nci kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak verilecek. (AA)



Bu haber 572 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,945 µs