En Sıcak Konular

Kahramanmaraş'ta hain saldırı

14 Eylül 2011 07:56 tsi
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde, Bölge Trafik Müdürlüğü’nde görevli polis aracına dün gece 21:10 sıralarında teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda bir polis şehit oldu, bir polis yaralandı.

Gölbaşı karayolu üzerinde bir petrol istasyonu yakınında görev yapan bölge trafik aracına teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda 2 polis ağır yaralandı. Pazarcık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan polis Yavuz Bayal (25) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başından ağır yaralanan polis Hacı Kalkan (27) ise Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Biri araçlı diğeri yaya olmak üzere İki ayrı grup tarafından planlı bir şekilde pusuya düşürüldüğü belirtilen trafik polislerinin Aksaray nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenildi. Olayın ardından jandarma ve emniyet güçleri tarafından geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bölgenin abluka altına alındığı, helikopterlerin de çalışmalara katıldığı bildirildi.

Şehit olan ve yaralanan polisler Aksaraylı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde terörsitlerce saldırıyı uğrayan iki polis memurunun Aksaraylı olduğu öğrenildi. Biri araçlı diğeri yaya olmak üzere İki ayrı grup tarafından planlı bir şekilde pusuya düşürüldüğü belirtilen trafik polislerinden şehit olan 25 yaşındaki Yavuz Bayal'ın ve ağır yaralanan arkadaşı Hacı Kalkan'ın hemşehri olduğu belirtildi.

Olayın Pazarcık'ta yer alan bir hala sahanın hemen önünde meydana gelmesi akıllara geçen hafta Tunceli'deki halı saha baskınını getirdi.

Şehit polisin cenazesi otopsi için Kahramanmaraş'a gönderildi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, Bölge Trafik Müdürlüğünde görevli polis aracına teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Yavuz Bayal'ın (25) cenazesi, otopsi için Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaklaşık 25 yıldır Pazarcık'ta herhangi bir olay olmadığını belirten ilçe halkı, hastane önünde toplanarak teröre lanet okudu. Şehit polisin mesai arkadaşları sinir krizi geçirdi. Hastane bahçesinde toplanan yaklaşık 2 bin kişilik grubu kontrol altına almak ve taşkınlıkları önlemek için Kahramanmaraş'tan takviye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

Bu haber 655 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    79,581 µs