En Sıcak Konular

Başkan Çomaktekin istifa etti

13 Eylül 2011 16:52 tsi
Kulüp Başkanı Hadi Çomaktekin görevinden istifa etti...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Mardinspor'un Kulüp Başkanı Hadi Çomaktekin, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Çomaktekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübün içerisinde bulunduğu durumdan dolayı zor ve stresli günler yaşadığını, doktorların stresten uzak durması konusundaki telkinlerini dikkate alıp, görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Çomaktekin'in istifası üzerine kulüp yönetiminden yapılan yazılı açıklamada ise, Çomaktekin'in doktorların tavsiyeleri üzerine istifa ettiği ve istifasının yönetim kurulu tarafından kabul edildiği belirtildi.

Hafta içinde yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında yeni kulüp başkanının belirleneceği kaydedilen açıklamada, ''Kısıtlı imkanlara rağmen 14 kişilik kısıtlı kadrosuyla Adana Demirspor'la yaptığı ilk karşılaşmada ellerinden geleni yapan, tartışmalı bir penaltı kararı sonucunda mağlup olan Mardinspor'un teknik heyetini ve futbolcularını yönetim kurulu üyeleri olarak tebrik ve takdir ediyoruz. Sezonun ilk maçında olduğu gibi sezon boyunca oynanacak olan bütün müsabakalarda taraftarlarımızdan destek bekliyoruz'' denildi.

Açıklamada, kulübün zor bir süreçten geçmekte olduğu, yönetim kurulu olarak en büyük hedefin mali disiplini sağlamak ve sezon boyunca kulübün borcunu minimum seviyeye indirerek sezonu tamamlamak olduğu kaydedilerek, yönetim kurulu olarak bulunduğumuz durumdan en avantajlı sonuç çıkarmak için çalışma ve çabaların sürdürüldüğü bildirildi. (AA) 

Bu haber 717 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,751 µs