En Sıcak Konular

Nihat Özdemir istifasının sebebini açıkladı

13 Eylül 2011 10:39 tsi
Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, taraftarlarının kendilerine ceza verecek hareketler içinde bulunmamalarını istedi.

Sarı-lacivertli takımın kendi evinde sezonun ilk haftasında Orduspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özdemir, "Shakhtar Donetsk maçında sahaya taraftar girdiği için iki maç ceza aldık. Bunun tekrarlanmamasını istiyoruz. Taraftar stada gelip takımını destekliyorsa canı gönülden destekleyecek. Küfür etmeyecek. Sahaya yabancı madde atmayacak. Takımına destek olacaksa böyle olmalı. Hazırlık maçında gereksiz yere iki maç ceza aldık. Birisini oynadık. Manisaspor maçıyla bunu da tamamlayacağız. Taraftarımız bizim ceza almamıza neden olacak hareket bulunmalarını istemiyoruz. Cezalı olmamıza rağmen bugün taraftarımız saha dışında geldi ve maçın başından sonuna kadar takıma tezahüratta bulundu, destek verdi. Kendilerine bu centilmence desteklerinde dolayı canı yürekten teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Görevinizden istifa ettiniz. Daha sonra geri döndünüz. Bu süreci anlatır mısınız ?" sorusuna ise Nihat Özdemir, şu cevabı verdi:

"3 Temmuz'daki olaylardan sonra çok yıpranmıştım. Dayanacak gücüm kalmamıştı. Sağlık sorunları nedeniyle istifa kararı aldım. Fakat daha sonra devam etmemin daha doğru olacağına inandığım için geri döndüm. Hatırını kıramayacağım birçok kişi devreye girdi. Bu sıkıntılı günlerde ayrılmanın doğru olmayacağına karar verdim. Tekrar buradayım. Allah'ın yardımıyla bu zorlu günleri en kısa sürede atlatacağız" diye konuştu.

Nihat Özdemir, 3 Temmuz'da yaşanan şike soruşturması olayının ardından yönetim olarak ekonomik hareket etme kararı aldıklarını belirterek, "Bütçemizdeki gelir ve gider kalemlerini gözden geçirdik. Fenerbahçe olarak daha ekonomik hareket etmeye karar verdik. Fenerbahçe'de şu anda ne bir banka borcunda geç ödeme, ne piyasaya ya da bir sporcuya gecikmiş borcumuz yok. Hepsi gününde ödenmektedir. Bundan sonra daha da iyi şartlarda ödenecektir'' dedi.

Bir gazetecinin UEFA Başkanı Michel Platini'nin açıklamalarının hatırlatılması üzerine Özdemir, "Olay İsviçre'de ve Türkiye'de yargı aşamasında bu konuyla ilgili açıklama yapmak istemiyorum. Fakat yargıya güvenimiz tam" diye cevap verdi.

Öte yandan Nihat Özdemir, Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kurulu LİG TV için tüm taraftarlardan destek istedi.

CİHAN



Bu haber 589 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,312 µs