En Sıcak Konular

Susurluk gibi kaza!

2 Haziran 2007 12:57 tsi
Dinar Karayolu'nda kamyon ile çarpışan otomobilde 4 kişi öldü, 2 kişi hafif yaralandı. Otomobilde, 1 Glock marka tabanca, 1 otomatik silah, bu silahlara ait şarjör ve çok sayıda mermi ile içimlik esrar ve biber gazı, çek ve senetler bulundu.

Türkiye'de bir susurluk eksikti... 28 Şubat sürecinin başlamasında etkin rol oynayan Susurluk kazasını andıran yeni bir kaza Afyonkarahisar'da gerçekleşti.

Afyonkarahisar- Dinar Karayolu'nun 20'nci kilometresindeki kaza bugün saat 05.30 sıralarında meydana geldi. 56 yaşındaki Mehmet Şanlı'nın kullandığı 34 ZD 6337 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 52 yaşındaki İbrahim Anık yönetimindeki 20 ZK 469 plakalı kamyonla, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Kazada, şoför Mehmet Şanlı, beraberindeki 31 yaşındaki Hüseyin Mert ve 41 yaşındaki Turan Balık ile kimliği belirlenemeyen 1 kişi öldü. Kamyon sürücüsü İbrahim Anık ve beraberindeki 32 yaşındaki Güngör Bozaba ise hafif yaralandı. Ayakta tedavi edilen yaralılar jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kazada ölen 4 kişinin cesetleri otopsi için Dinar Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Savcı ve jandarma ekiplerinin kazaya karışan otomobilde yaptıkları incelemede, hayalet silah olarak adlandırılan 1 Glock marka tabanca, 1 otomatik silah, bu silahlara ait şarjör ve çok sayıda mermi ile içimlik esrar ve biber gazı bulundu. Ayrıca aracın gizli bölmelerinde çok sayıda çek ve senet ele geçirildi.
Kazada ölen Mehmet Şanlı'nın emekli başkomiser, Hüseyin Mert'in ise müteahhit olduğu belirtildi. Yüklü olduğu belirlenen kargo kamyonu kaza yerinde kalırken, hurda yığınına dönen otomobil Uluköy Jandarma Karakol Komutanlığı'na çekildi.

hurriyet



Bu haber 522 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,041 µs