En Sıcak Konular

G.Saray'dan flaş açıklama

19 Ağustos 2011 13:42 tsi
Sarı-kırmızılı kulüp, Futbol Federasyonu'nun aldığı kararla ilgili olarak açıklama yaptı...

Galatasaray Kulübü, futboldaki şike soruşturması sürerken, Futbol Federasyonu'nun aldığı kararlarla ilgili olarak, ''Oluşan kararsızlık ortamının, daha geçtiğimiz günlerde olimpiyatlara yeniden ve büyük bir şevkle aday olan ve gün geçtikçe uluslararası organizasyon kabiliyeti ve önemi artan ülkemizin tüm spor dünyasındaki imajı açısından da büyük bir olumsuzluk yarattığı ortadadır. Türk futbolunun bugün verdiği sınav, yıllar sonra nice uğraş sonucu elde edilen özerklik konumuna rağmen kendini yönetme becerisine ve erkine sahip olup olmadığı sınavıdır'' açıklamasını yaptı.

Kulüp, ''Gün, hep beraber oturup ortak bir akıl ve strateji oluşturma günüdür. Bu strateji  'zaman kazanma'ya dayandırılamaz. Kendimizi yönetme becerisi ve erkine sahip olduğumuzu kanıtlamamız için atılması gerekli adımlar bellidir. Geciktikçe bedel daha da ağırlaşacaktır. En kötüsü bu adımları biz zamanında atmaz isek, başkalarının bizim adımıza atması kaçınılmazdır. Kurallar çerçevesinde hatalarımızla yüzleşip gereğini biz yapmazsak dünyada bunu üst kuruluşlar yapar. Kendi kangrenli parmağımızı kendimiz kesmezsek, birileri gelir kolumuzu keser. 'Biz yapamadık, onlar yaptı' diyemeyiz. Uygar dünyanın saygın bir üyesi olmak, öncelikle hatalarımızla yüzleşip,kendimize karşı dürüst olmaktan geçer'' açıklamasını yaptı.

Galatasaray Kulübü, futboldaki şike soruşturması sürerken, Futbol Federasyonu'nun aldığı kararlarla ilgili olarak, ''Yapmamız gereken, FIFA ve UEFA'nın tüm kuralları, uluslararası futbol camiasının örf ve adetlerini eksiksiz yerine getirmektir. Ne eksik ne fazla. Böyle bir uygulama hata yapan futbol yöneticilerimizi, spor insanlarımızı hapisten kurtaracağı gibi, Türk futbolunun kaderini kendimizin çizmesi demek olacaktır. Bu uygulamayı başkasına bırakmak yapacağımız en büyük hata olur. 110 yıllık geçmişi olan, artık kültürümüzün bir parçası olmuş futbolumuzun kaderini başkalarının çizmesini kabullenmek gibi bir tarihi hatayı yapma lüksümüz yoktur, olamaz. Aksi halde tarih hepimizden hesap sorar'' açıklamasını yaptı.

aa


Bu haber 691 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,032 µs