En Sıcak Konular

Erdoğan'dan Nihat Doğan'a sürpriz davet!

18 Ağustos 2011 09:50 tsi
Geçtiğimiz günlerde Ak Parti’nin 10. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenen iftar yemeğine katılan Nihat Doğan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan Somali gezisi daveti aldı.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti’nin 10. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenen iftar yemeğine katılan Nihat Doğan, Başbakan RecepTayyip Erdoğanile sohbet ettiğini belirterek, “Sayın Başbakanımızla 10. Yıl iftar yemeğinde yan yanaydık. Başbakanımızla fazlasıyla önemsediği Somali’deki insanlık dramıyla ilgili konuşmalarımız oldu. Ben de kendisine son albümümün gelirini olduğu gibi Somali’deki açlık çeken ve insanlık dramıyla karşı karşıya olan insanlara bağışladığımı söyledim. Bu noktada gerek TV ve gerekse facebook’ta kampanyalar başlattığımızı, söylemlerimiz olduğunu ifade ettik. Perşembe günü Somali gezisi için Başbakanımızdan davet aldık” dedi.

Milliyet'te yer alan habere göre, iki uçak kalkacağını belirten Doğan, “Sayın başbakanımız ailesiyle ayrı bir uçakta, ben de iş adamlarının olduğu ikinci uçakla yolculuk yapacağım. Oradaki insanlık dramını yerinde görüp yapılan kampanyaları daha da büyütüp dünyaya duyurma noktasında yapılan çok anlamlı bir ziyaret olacak. Bizim oraya gideceğimizi duyan çok sayıda iş adamı arkadaşımız da duyarlılığını gösterdi. Amacımız yardım kampanyasının genişlemesini sağlamak” diye konuştu.

Sahra hastanesi açılacak

Başbakan Erdoğan, Somali’de yardım kamplarını ziyaret edecek ve Kızılay tarafından kurulan mülteci kampı ileSağlık Bakanlığıtarafından kurulan sahra hastanesinin açılışlarını yapacak.

Fırıncılardan kampanya

Türkiye Fırıncılar Federasyonu, Türk Kızılayı ’nın desteği ile Afrika ’ya yardım kampanyası başlattı. Federasyonu Başkan Halil İbrahim Balcı, kampanyanın tüm illere yayılacağını ve Kızılay tarafından 22 bin işyerine kumbara bırakılacağını bildirdi. Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Hamza Aydoğdu daAnkaraBüyükşehir Belediyesi tarafından kendilerine seyyar fırının verildiğini belirterek, “Bunu da en yakın zamanda Somali’ye göndereceğiz” dedi.

milliyet

Bu haber 623 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,578 µs