En Sıcak Konular

'Milletimizin başı sağolsun'

17 Ağustos 2011 14:53 tsi
'Milletimizin başı sağolsun' "Bu mana dolu Ramazan ayı içerisinde özellikle sabırla devam ettirdiğimiz bu süreci yaşanan olaylarla bu mübarek ayın gölgelenmesini istemezdik. Ama bu terör acımasız, dini, dili, ırkı olmayan bir fenomen."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari-Çukurca karayolunda hain saldırıya ilişkin ''Biz bu mana dolu ramazan ayı içinde özellikle sabırla devam ettiğimiz bir süreci, bu yaşanan olaylarla, bu mübarek ayda gölgelenmesini istemezdik ama ne yazık ki terör böyle acımasız, dini, milleti, ırkı, vatanı olmayan bir olay, bir fenomen'' dedi.

Başbakan Erdoğan, Hakkari'deki saldırıya ilişkin yaptığı ikinci açıklamada "artık sabrın bittiği yerdeyiz" diyerek terörle aralarına mesafe koymayanların da bedelini ödeyeceğini söyledi.

Erdoğan, Conrad Otel'de İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü İcra Komitesi Toplantısı'nın açılışında yaptığı konuşmada, Hakkari-Çukurca karayolunda gerçekleştirilen terörist saldırıya işaret ederek, şunları söyledi:

''Bu gece yarısı sahur vaktinde 8 yavrumuzu teröristler şehit etti. Şehitlerimize öncelikle Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı kardeşlerimize şifalar diliyorum. Tüm ailelere sabır dilerken, milletimin tekrar başı sağolsun diyorum.

Tabii biz bu mana dolu ramazan ayı içinde özellikle sabırla devam ettiğimiz bir süreci, bu yaşanan olaylarla, bu mübarek ayda gölgelenmesini istemezdik ama ne yazık ki terör böyle acımasız, dini, milleti, ırkı, vatanı olmayan bir olay, bir fenomen.''

A.A.

Başbakan Erdoğan, İsrail'in Mavi Marmara baskını dolayısı ile ilgili özür dilemeyeceğine yönelik açıklamasına cevap verdi.

Erdoğan, İsrail'in özür dilememesi halinde iki ülke arasındaki ilişkilerin düzelmeyeceğini dile getirdi.



Bu haber 1,025 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,779 µs