En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

17 Ağustos 2011 10:07 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu Kavşağı arasındaki asfaltlama çalışmaları nedeniyle 26 Ağustos 2011'e kadar Kuzey Taşıma Yolu hafta içi 21.00-07.00, cumartesi 21.00-11.00, pazar ise 24.00-07.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak, ulaşım Güney Taşıma Yolundan iki yönlü veya D-100 yolundan sağlanacak.

İzmit-Adapazarı yolunun 24-25. kilometreleri arasında heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Diyarbakır-Şanlıurfa yolunun 52-53. kilometreleri arasındaki Dicle Kent Bulvarı Kesişim Köprülü altgeçit kavşak çalışmaları nedeniyle 31 Ağustos 2011'e kadar ulaşım, alternatif güzergahtan (Şehir Geçişi Yolu) sağlanacak.

Gazipaşa-Anamur yolunun 20-21. kilometreleri arasındaki (Melleç mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 23. kilometresindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında yol aralıklı olarak trafiğe kapatılıyor. Aynı yolun 44-49. kilometreleri arasında yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle bugünden itibaren 24 Ağustos'a kadar ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 70-73. kilometreleri arasında köprü genleşme derzi çalışmaları nedeniyle 27 Ağustos'a kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılacak. Ulaşım, sağ taşıma yolundan sağlanacaktır.

Bursa-Yalova yolunun 60-69. kilometreleri arasındaki asfaltlama çalışmaları nedeniyle 25 Ağustas'a kadar şerit daraltması uygulaması yapılacak.

Bozüyük Çevre yolunun 9-10. kilometreleri arasındaki yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 29 Ağustos'a kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım, sol taşıma yolundan iki yönlü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Akıncı Gişeleri Kesimi ile Kızılcahamam kesimi arasında köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle 23 Eylül'e kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım, diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak.

TEM Otoyolu Mahmutbey Batı Kavşağı ile Kınalı Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde 30 Aralık'a kadar 09.00-17.00 saatleri arasında depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

TEM Otoyolunun Mahbutbey Kavşağı-Anadolu Otoyolu Kavşağı arasında depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 31 Aralık'a kadar 09.00-17.00 saatleri arasında her iki yönde şerit daraltması yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri isteniyor.

Ankara Çevre Otoyolunun Eskişehir-Sincan Kavşağı kesimi arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Eskişehir-Sincan istikameti 5 Eylül'e kadar trafiğe kapatılarak ulaşım, diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolu Çamlıdere Kavşağı ile Gerede Kavşağı kesimi 70. kilometresinde bulunan Tatlak Köprüsü'ndeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 13 Eylül'e kadar Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım, diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Bolu Batı-Bolu Doğu Kavşağı Kesimi 2-7. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 29 Ağustos'a kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım, diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunda (Bafa Gölü mevkisinde) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Havran-Balıkesir yolunun 22-24. kilometreleri arasındaki Şapçı Rampaları mevkisi, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 18 Ağustos 2011'e kadar 14.00-17.00 saatleri arasında trafiğe kapalı olacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun Pınarcık köyü mevkisi, Dibekdere köyü mevkisi ve Milas Devlet Hastanesi mevkisindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım, kontrollü olarak sağlanıyor.

Belören-Hadim yolunun 25-29. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle, trafik can ve mal güvenliğinin sağlanması ve çalışmaların daha hızlı yapılabilmesi amacıyla 15 Ekim 2011'e kadar yol trafiğe kapatılacağından, alternatif olarak Bozkır-Üçpınar-Hadim güzergahı kullanılabilecek.

Havran-Balıkesir yolunun 51-53. kilometreleri arasındaki (Balya ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 19 Ağustos 2011'e kadar 14.00-17.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri, (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-16.00 saatleri arasında kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak, ulaşım kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde yapılan patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında ulaşıma ara veriliyor.

Artvin-Şavşat yolu, baraj inşaatı nedeniyle trafiğe kapalı olduğundan, ulaşım bekleyen araçlar için aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 35-44. kilometreleri, yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arası trafiğe kapatılarak, küçük tonajlı araçlar için trafik Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan verilecek.

Menemen-Manisa yolunun 4-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak veriliyor.

aa


Bu haber 694 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,335 µs