En Sıcak Konular

Küçükali: İstifamda bir şey aranmasın

16 Ağustos 2011 21:41 tsi
Görevinden istifa ederek baba ocağına dönen Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, “Kimse Sağlık sorunlarım ve ailem için istifamın bir şey aramasın" dedi.

Cuma günü sessiz sedasız görevinden istifa ederek baba ocağına dönen Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, memleketi Sürmene’de istifasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İstifasının altında bir şey aranmaması gerektiğini belirten Küçükali, “Sağlık sorunlarım ve ailem için istifa ettim.” dedi.

Muratlı Mahallesi'nde bulunan villasında tatilini sürdüren Tekin Küçükali, istifasının ardında kimsenin bir şey aramaması gerektiğini belirterek istifa nedeninin yalnızca kendi sağlık sorunları ve ailesine yeteri kadar zaman ayıramamak olarak açıkladı. Yüksek tansiyon hastalığı bulunduğunu belirten Küçükali, “En son gittiğim Cuma namazı sonrası tansiyonum 20’ye kadar çıktı. Evet Kızılay’da çok güzel işlere imza attık. Ama ben 67 yaşındayım ve artık bu kadar stresi bünyem kaldırmıyor.” dedi.

BAŞBAKANIMIZ ANLAYIŞLA KARŞILADI

Eşinin 7 saat süren bir operasyon geçirdiğini belirten Küçükali, “Maalesef yanında bulunamamıştım. Bunun dışında oğlum da bir ameliyat geçirdi, fakat ben ameliyatı işlerim nedeni ile tam iki gün sonra öğrendim. Bu olayları düşündükten sonra artık aileme daha fazla zaman ayırmam gerektiği kanısına vardım ve bu kararı aldım.” diye konuştu.

Ayrılmaya karar verdiğinde nezaketen ve etik olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı aradığını belirten Küçükali, “Kendisine durumu izah edip izin istedim. O da son derece anlayışla karşıladı.” dedi.

KILIÇDAROĞLU BENİ ARADI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in ‘İstifasının nedeni araştırılsın’ diyerek suni bir gündem oluşturmaya çalıştığını belirten Küçükali, “Ben siyasi bir ortamın içerisine bugüne dek girmedim, girmeyeceğim de. CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu beni aradı ve Somali’ye gitmek için benden yardım istedi. Ben de düşüncesini memnuniyet verici olarak değerlendirip kendisine gereken yardımı yapacağımı söyledim.” diye konuştu.

Geldiği baba ocağı Sürmene’de huzur bulduğunu ifade eden Küçükali, “Gördüğünüz gibi her taraf cennet gibi. Çay ve fındığın güzelliğiyle birlikte yeşilin bütün tonları burada. Bayrama kadar burada kalacağım. İstanbul’a ise ne zaman döneceğimi bilmiyorum. Bildiğim bir şey var, Ailemin başında kalıp Kızılay Genel Başkanlığı'na bir daha dönmeyeceğim.” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber 717 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,037 µs