En Sıcak Konular

Nihat Özdemir: Başkanlıkta gözüm yok

16 Ağustos 2011 17:43 tsi
Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, kulüp başkanlığı gibi bir sevdasının olmadığını söyledi. Özdemir, en büyük endişesinin Aziz Yıldırım'ın sağlığıyla ilgili olduğunu söyledi.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki çimento fabrikasında incelemelerde bulunan Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, sporda yaşanan gelişmelere değindi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı açıklama öncesinde yönetim kurulu olarak toplandıklarını dile getiren Özdemir, "Alınan kararı olumlu karşılıyoruz. Hızlı alınan kararlar, geriye dönüşü olmayan kararlar mesuliyet gerektirir. Şimdi burada yargının hızlı hareket edip hızlı karar verme yoluna gitmesini bekliyoruz. İddianame kabul edilip dava açılırsa gizlilik kalkıyor." dedi.

Süper Lig'in 9 Eylül'de 18 takımla başlayacağını dile getiren Özdemir, cezaevindeki Aziz Yıldırım'ın sağlığından endişe ettiğini söyledi. Forma satışlarının çok iyi gittiğini anlatan Özdemir, "30 bin kombine bilet sattık. Taraftar sıkıntılı dönemde takımına sahip çıktı. 2 maç cezamız var. Bir ay sonra kendi sahamızda oynayabileceğiz. Taraftarın sakin olması için çağrıda bulunacağız. Fenerbahçe başkanlığında gözüm yok. Fenerbahçe başkanı olmak kolay değil. Aziz başkan vardı. Onun da tek işi vardı o da Fenerbahçe." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin tarihinde böyle zor bir dönem yaşamadığına değinen Özdemir, 9 dalda yarıştıklarını, olimpiyatlara giden sporcuların üçte birinin Fenerbahçeli olduğunu vurguladı.

2 bin 200 lisanslı sporcuya sahip olduklarını kaydeden Özdemir, "Futbol geliri olmazsa amatör kulüpler hiç bir şey yapamaz. Fenerbahçe'nin süper ligde devam etmesi spor yatırımlarının devam etmesi anlamındadır. Fenerbahçe Türk futbolunun ana lokomotifidir.'' diye konuştu.

Bu haber 690 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,050 µs