En Sıcak Konular

Çetinkaya: Güçlü ekonominin partisiyiz

14 Ağustos 2011 23:37 tsi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, ''Biz Türkiye'yi aydınlığa açtık, hak ettiği saygınlığa, zenginliğe açtık'' dedi.

AK Parti'nin 10. kuruluş yıl dönümü nedeniyle AK Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından Akarsu Park tesislerinde düzenlenen iftara, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş ve Gültekin Kılınç, İl Başkanı Sadık Atay, İl Genel Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Çetinkaya, iftar öncesi yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 14 Ağustos 2001'de kurulduğunu ve kısa sürede her yerde örgütlendiğini söyledi.

Halkın dalga dalga AK Parti'ye kucak açmasına karşın, kirli düzenlerinin devamını isteyenlerin, başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti'nin önüne akla hayale gelmez engeller çıkardığını savunan Çetinkaya, ''Engel çıkarıldıkça, yolumuza mayınlar döşendikçe, halkımızın güçlü iradesi hepsini boşa çıkardı. Engellemeler, yasaklamalar, 'muhtar bile olamaz' beyanları, kapatma davaları hep o güçlü iradeye çarptı. Halkımız kararını vermişti ve kader de hükmünü icra etti'' dedi.

AK Parti'nin kuruluşundan 14 ay sonra 3 Kasım 2002 seçimlerinde tek başına iktidar olduğunu hatırlatan Çetinkaya, ''Milletimiz yolsuzluk, vesayet, yoksulluk karanlığına 'dur' dedi. Demokrasiye, refaha, saygınlığa ve aydınlığa 'geç' dedi. 10 yıldır milletin yanında, içinde ve hizmetinde olduk, bir kere olsun millete, milletin emanetine sırt çevirmedik.

Devlet adına millet üzerinde siyaset yapmak üzere kurulan bir devlet partisi olmadık, aksine millet adına devlet nezdinde siyasete talip olduk ve bunun gereğini yaptık. Biz 'her şey Türkiye için' dedik. Bu bayrağı, bu milleti daima üstün tuttuk. Her engele, her sıkıntıya göğüs gererek bir an olsun durmadık, 'durmak yok, yola devam' dedik. Ne olursa olsun, kim hangi engeli koyarsa koysun, biz milletin emanetini asla yere düşürmedik. Milletimiz için, bu güzel ülke için gecemizi gündüz, çıramızı yıldız yaparak hizmete devam ettik. AK Parti, milletin ışığı oldu. Millet; bağrından gelen AK Parti'ye kucak açtı. Biz Türkiye'yi aydınlığa açtık, hak ettiği saygınlığa, zenginliğe açtık.''

-GÜÇLÜ EKONOMİNİN PARTİSİYİZ-

Çetinkaya, 10 yıl önce kötü örnekler nedeniyle siyaset ve siyasetçi imajının dibe vurmuş durumda olduğunu öne sürerek, AK Parti'nin siyaseti de layık olduğu itibara kavuşturduğunu savundu.

AK Parti'nin halkı siyasetin merkezine taşıdığını ifade eden Çetinkaya, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Halk siyasetin nesnesi olmaktan çıkarak öznesi oldu. Koltuğa değil, hizmete sevdalı insanlara milletimiz sevgisini, desteğini gösterdi. 2002, 2004, 2007, 2009, 2011 seçimlerinin açık ara galibi hep AK Parti oldu. Bu arada iki önemli referandum yapıldı, her iki referandumda da halkımız nitelikli bir çoğunlukla AK Parti'nin tezlerine 'evet' dedi.

Biz güçlü ekonominin partisiyiz. Onun için her an kriz bekleyen, her krizde cebindeki, elindeki parası birilerince çarpılan, yüksek enflasyon altında ezilen milletimiz bunlardan kurtuldu. Şimdi enflasyon yüzde 6'larda, paramız sıfırlardan kurtuldu. Milli gelir üçe katlandı, ihracat rekor üstüne rekor kırıyor. Biz, laf üreten değil hizmet üreten ve bu hizmetleri en geniş çerçevede halkımıza mal eden bir kadro olduk.''

Bu haber 715 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,873 µs