En Sıcak Konular

F.Bahçe'den gidecek isimler...

14 Ağustos 2011 10:52 tsi
Fenerbahçe’nin zorda olduğunu gören Avrupa basını her gün Sarı-Lacivertli bir futbolcunun ismini manşetine taşıyor.

İddialara göre Porto Niang’ı, S.Moskova Alex’i, Juventus Santos ve Lugano’yu, Granada da Güiza’yı alıyor...

La Liga’nın yeni takımlarından Granada’nın Daniel Güiza ısrarı sürüyor. ‘Ideal de Granada’nın haberine göre, İspanya’da sezonun başlamasına 1 hafta kala transfer çalışmalarını sürdüren Granada’nın İspanyol forvetle sözlü olarak prensipte anlaştığı dile getirilirken, Real Betis’in de Güiza için devrede olduğu ifade edildi. Haberde, Türkiye’deki şike soruşturmasında Fenerbahçe’nin suçlu bulunması halinde Güiza’nın serbest kalabileceği, böylece Granada’nın bu oyuncuyu bedelsiz olarak renklerine bağlayabileceği belirtildi.

Fenerbahçeli futbolcularla ilgili olarak ortaya atılan iddialardan en dikkat çekicilerinden biri de Rus basınında yer aldı. Geçtiğimiz günlerde Emenike’yi kadrosuna katan Spartak Moskova, şimdi de gözünü Fenerbahçe’nin kaptanı Alex de Souza’ya dikti. İnsidefutbol.com’un haberine göre Türkiye’de devam eden şike soruşturması nedeniyle Alex’in Türkiye’den ayrılmayı düşünebileceği ifade edilirken, bu durumda Rus ekibinin devreye girebileceği kaydedildi.

Juventus, şimdi de Andre Santos’a talip oldu. İtalyan itasport.com’da yer alan haberlere göre Serie A’nın önemli ekiplerinden Juventus, Lugano’dan sonra Andre Santos’u da transfer etmek istiyor. Fenerbahçe’nin Uruguaylı defans oyuncusu Lugano için menajeri Juan Figer ile anlaşmaya varan ve Futbol Federasyonu’nun Fenerbahçe hakkında vereceği kararı beklemeye başlayan Juventus, Andre Santos için de harekete geçti. İki yıldızı renklerine bağlama konusunda kararlı olan Juventus, iki ismi bonservis bedeli olmaksızın kadrosuna katmayı hedefliyor.

İspanyol AS gazetesi, Falcao’yu Atletico Madrid’e satmaya hazırlanan Porto’nun hücumda doğabilecek bu boşluğu Fenerbahçe’nin Senegalli forveti Mamadou Niang ile doldurmayı düşündüğünü yazdı. Niang’ın Sarı-Lacivertli ekipte geçtiğimiz sezon 29 maçta 15 gole imza atmasına değinen AS gazetesi, tecrübeli futbolcunun daha önce 5 sezon boyunca Marsilya formasını giydiğini ve burada 2009-10 sezonunda şampiyonluk yaşadığını ifade etti. Niang’ın devam eden şike soruşturması nedeniyle Türkiye’den ayrılmak istediğine ve bu konuda Fenerbahçe’yi bilgilendirdiğine dikkat çekilen haberde, Senegalli forvetin durumundan rahatsız olduğu kaydedildi.

haberturk



 

Bu haber 763 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,458 µs