En Sıcak Konular

G.Saray, o belgeleri açıkladı

8 Ağustos 2011 17:03 tsi
Futbolda şike soruşturması kapsamında 1 milyon dolarlık açık çıktığı iddia edilen Galatasaray Spor Kulübü'nün, paranın nereye gittiğini belgelediği öğrenildi.

Futbolda şike soruşturması kapsamında yapılan incelemeler sonrasında kasasında 1 milyon dolarlık açık çıktığı iddia edilen Galatasaray Spor Kulübü'nün, paranın nereye gittiğini belgelediği öğrenildi. Galatasaray Kulübü'nün, paranın Kamerunlu futbolcu Song'un transferi için kullanıldığına dair belgeleri bugün emniyete ve savcılığa sunduğu belirtildi.

KULÜP BİNASINDA ARAMA YAPILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Galatasaray Kulübü'nde geçtiğimiz hafta arama yapıldı. Edinilen bilgiye göre arama ve yapılan incelemelerde kulübün kasasında n Denizlispor- Fenerbahçe maçından iki gün sonra yani 16 Mayıs 2006'da 1 milyon dolar çıktığı belirlendi. Ancak bu paranın nereye gönderildiğine ilişkin belge aramalarda bulunamadı.

SONG'A VERİLEN 1 MİLYON DOLARIN BELGESİ TESLİM EDİLDİ

Bu gelişme üzerine savcılığın, Galatasaray Spor Kulübü'nden 1 milyon Dolar'la ilgili belge istediği belirtildi.. Talep üzerine Galatasaray Kulübü'nün, 1 milyon doların nereye harcandığına dair belgeleri soruşturma savcılığına ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne sunduğu öğrenildi.. Polis ve adli kaynaklardan sızan bilgilere göre paranın Galatasaray'ın Kamerunlu yıldızı Song'a transfer parası olarak verildiğini gösteren belge sabah emniyete teslim edilen dosyada da yer aldı.. Aynı belgenin bir örneği de öğleden sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gelen Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan ve avukatı tarafından soruşturma savcısı Mehmet Berk'e sunuldu. Song için verilen paraya ilişkin belgelerdeki Fransızca yazılarında tercüme edilerek, savcılığa ve emniyete teslim edildiği öğrenildi. Söz konusu paranın Denizli - Fenerbahçe maçında teşvik primi olarak verildiği iddia ediliyordu.

Bu haber 641 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,380 µs