En Sıcak Konular

GS'dan Orduspor'a transfer

5 Ağustos 2011 14:50 tsi
Süper Lig'in yeni ekibi, sarı-kırmızılı kulübün yıldızı Juan Emmanuel Culio ile her konuda anlaştıklarını açıkladı...

Spor Toto Süper Lig ekibi Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Galatasaraylı Juan Emmanuel Culio ile her konuda anlaştık, pazartesi günü imzaları atacağız, inşallah salı günü de Culio'yu Bolu kampına götüreceğiz'' dedi.

Türkmen, beraberinde Kulüp Genel Sekreteri Adem Türkmen ve Basın Sözcüsü Murat Gürsoy ile birlikte 19 Eylül Stadyumu'nda devam eden çalışmaları inceledi.

İncelemelerinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Türkmen, 9 Eylül'de başlayacak lige gerek takımın, gerekse de tesislerin en iyi şekilde hazırlandığını söyledi.

Bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Türkmen, daha önce Galatasaraylı Juan Emmanuel Culio için kulübüyle görüşme yaptıklarını ve bu görüşmeden sonuç aldıklarını bildirdi.

Türkmen, gazetecilerin gelinen süreçle ilgili sorusuna, ''Galatasaraylı Juan Emmanuel Culio ile her konuda anlaştık, pazartesi günü imzaları atacağız, inşallah salı günü de Culio'yu Bolu kampına götüreceğiz. Futbolcunun ücreti ve kaç yıllık anlaşma sağlandığını da daha sonra kamuoyu ile paylaşacağız'' yanıtını verdi.

''ORDU ARENA STADI'NI İSTİYORUZ''

Öte yandan, Orduspor'a yeni bir stadın şart olduğunun altını çizen Türkmen, ''Bizim en büyük beklentimiz Ordu Arena Stadı'nın yapılması. Bu konuda Sayın Başbakanımız da söz verdi. Ben Vali Beyle de görüşeceğim. Stadın yeri neresi olur diye bir fikir oluşturacağız. Efirli'de uygun bir yer vardı ama yanındaki bazı arazileri de katmak gerekiyor. Bir an önce bunu yapmamız lazım. Bu konuda Samsun da harekete geçti'' diye konuştu.

Türkmen, şöyle devam etti:

''Artık stadyum yapmak devlet için çok büyük bir problem değil. TOKİ'ye veriyor 20-25 milyon liraya yapılıyor. Bu çok da büyük bir para değil. Biz de 25 bin kişilik Ordu Arena Stadı istiyoruz. Bunun sözünü de aldık. Yıl sonuna kadar bunun temelinin atılması lazım. Biz Orduspor olarak bunun takipçisi olacağız. Gerek sayın Bakanımız İdris Naim Şahin bey, gerekse de Spordan Sorumlu Bakanımız Suat beye sürekli gideceğiz. Ama önce yerin belirlenmesi gerekiyor valilik tarafından. Biz bunun takipçisi olacağız. İnşallah Süper Lig'deki ikinci yılımızda yeni stadımızda oynayacağız. Buna inanıyoruz''

Türkmen, Orduspor olarak transferlerin süreceğini ve 10 yabancı oyuncu haklarını dolduracaklarını kaydetti.(AA) 

Bu haber 675 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,317 µs